چهارشنبه 17 اردیبهشت 1404

سیاسی وب‌گاه فرارو

سیاسی وب‌گاه فرارو

اسماعیل بقائی در شبکه ایکس نوشت: در روز جهانی حقوق بشر، نوع انسان به خاطر دستاورد ارزنده خود در تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد در 10 دسامبر 1948 احساس افتخار می‌کند. با وجود این، استفاده ابزاری از گفتمان حقوق بشر برای مطامع سیاسی به همراه استاندارد‌های دوگانه و برخورد‌های گزینشی، همچنان بزرگ‌ترین آفت و خطر برای پاسداشت حقوق بشر است و انسجام و اعتبار ساختار...

قدم اول ایران در این مسیر، رسیدگی به مسائل داخلی است. هر کشوری برای این که سیاست خارجی تاثیرگذار، فعال و کارایی داشته باشد، باید سیاست داخلی منضبط و منسجمی داشته باشد که چه از لحاظ اقتصادی و چه به لحاظ هنجار‌های اجتماعی در شرایط قابل قبولی باشد. اوضاع داخلی، امور داخلی و ساماندهی به این موارد، اولویت نخست است و سپس در حوزه سیاست خارجی باید روی روش‌های نوین و ایده‌های جدید متمرکز شویم...

رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی گفت: «فرآیند‌های انجام کار را باید رئیس‌جمهور شفاف کند. اکنون زمان پرداختن به مسائل اجتماعی نیست. در موضوع فیلترینگ مردم ناراحت هستند. حل این موضوع یک اراده می‌خواهد. باید با دو شرط حفظ امنیت کشور و حفظ سلامت کودکان بحث فیلترینگ حل شود. باید به مردم اطمینان کنیم. اگر شرایط سخت شد و بنا باشد تهاجمی به کشور انجام شود مردم می‌پذیرند که حتی اینترنت قطع شود،...

معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه «در امر مبارزه با فساد به نظام جفا شده است»، گفت: «در این کشور مبارزه جدی با فساد انجام شده است؛ اولاً این فساد، سیستماتیک نیست و فساد اتفاقی است و جهان با آن درگیر است. ثانیاً انگیزه‌ای که در این نظام برای برخورد با فساد وجود دارد، در جای دیگر نیست. تشکیل پرونده‌های فساد و برخورد با فساد‌های کلان، نشان از انگیزه فراوان مسئولین در برخورد با فساد است....

معاون راهبردی رئیس‌جمهور امروز سه‌شنبه بیستم آذر ماه از جشنواره سینما حقیقت بازدید کرد و گفت: «این جشنواره فرصتی برای هنرمندان و افرادی است که زحمت می‌کشند و معلوم نیست در اکران امکانی برای دیده شدن داشته باشند، اما از طریق چنین جشنواره‌هایی فرصت دیده شدن پیدا می‌کنند.»

«از مردم سوریه تقدیر می‌کنیم و برای آنها در راه رسیدن به آزادی و عدالت در سایه وحدت سوریه و تمامیت ارضی آن آرزوی موفقیت داریم.»

«زمان برای اجرای این قانون عفاف و حجاب مناسب نیست، مسئله حجاب با ضرب و جبر و جریمه درست نخواهد شد. حجاب مسئله فرهنگی است که نسبت به آن کوتاهی شده و باید سر فرصت، از راه فرهنگی و توجیه مردم حداقل حجاب شرعی را در کشور ترویج کرده و خانم‌ها را به آن تشویق کنند.»

«تلاش‌ها برای اجرای قانون عفاف و حجاب اولویت ما نیست، اما روند‌هایی است که از ناحیه مجلسی که با دولت همراه نیست، بر سر راه مسائل اولیه کشور ایجاد دست‌انداز می‌کنند. علت اصرار برای اجرای این قانون ایجاد دست‌انداز برای دولت است.»

حجاب با زور و اجبار نهادینه نمی‌شود و نیاز به کار فرهنگی دارد. این توضیحی است که یکی از نمایندگان مجلس درباره قانون حجاب و عفاف به زبان می‌آورد. در روز‌های گذشته مخالفت‌های زیادی از سوی چهر‌ها های سیاسی، فرهنگی و حتی مذهبی با این قانون شده است.

معاون اول رئیس‌جمهور در نشستی صمیمی با مجمع وزیران ادوار جمهوری اسلامی ایران گفت: «متأسفانه تسویه‌حساب‌های سیاسی و باندی که در شأن حکومت و نظام اسلامی نیست، باعث می‌شود گاه ارتباط وزرای سابق و جدید قطع شود و تمام تجربیات وزیر سابق و وزرای اسبق بدون استفاده بماند.»

تصاویری از حضور سردار سلامی، فرمانده سپاه انقلاب اسلامی، در جلسه غیرعلنی امروز سه‌شنبه را مشاهده می‌کنید که برای بررسی تحولات منطقه و سوریه حضور پیدا کرده بود.

نماینده سابق مجلس می‌گوید: «به دلیل مسائل امنیتی شاید به شکل دقیق نتوان مشخص کرد که بدهی سوریه به ایران چقدر است. اما بر‌اساس کلیاتی که در آن زمان که من در مجلس شورای اسلامی حضور داشتم به یک رقم کلی بین 20 تا 30 میلیارد دلار رسیدم؛ چون در مورد این 10 میلیارد، اخبار متفاوتی وجود داشت.»

سید موسی صدر گم شده‌ای در تاریخ است که حداقل 7 روایت درباره سرنوشتش وجود دارد. تنها بخش قطعی ماجرای آن است که او و همراهانش شهریور 1357 به لیبی سفر کردند و دیگر برنگشتند.

فرمانده قرارگاه جنوب شرق نیروی زمینی ارتش جزئیات فرآیند انسداد مرزی در شرق را تشریح کرد.

فعال سیاسی اصولگرا به صحبت‌های اخیر علی شمخانی، دبیر پیشین شورای‌عالی امنیت ملی، واکنش نشان داد.