فرمانداری تهران با نامگذاری خیابانی به نام بازرگان مخالفت کرد
نامگذاری معابری به نام بازرگان، اعظم طالقانی و سهیل گوهری براساس بند 1 آیین نامه نامگذاری معابر مورد اعتراض فرمانداری تهران قرار گرفته است.
غلامحسین آرام معاون فرماندار تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به انتشار خبری مبنی بر اعتراض فرمانداری تهران به نامگذاری 3 معبر به نام بازرگان، اعظم طالقانی و سهیل گوهری گفت: فرمانداری تهران با نامگذاری معابر به نام این افراد مخالفت کرده است.
نردیک یک ماه پیش شورای شهر تهران خیابانی در نزدیکی محل سکونت اعظم طالقانی فرزند آیت الله طالقانی را به نام او تغییر نام داد و خیابان "سازمان آب" هم به دلیل 13 بار تکرار، در محدوده صادقیه و در مناطق 2 و 5 تهران به نام مهندس بازرگان تغییر یافت.
نامگذاری دیگر مربوط به تغییر نام خیابانی در محدوده انجمن روزنامه نگاران به نام سهیل گوهری بود که این مورد با اعتراض فرمانداری تهران مواجه شد
بیشتر بخوانید:
- نامگذاری معابر جزء کارهای معمولی شورای شهر تهران است
- تغییر نام خیابان بازرگان در 6 ماه آینده طبق قانون انجام میشود
انتهای پیام /