فرماندار: سه هزار خودروی دارای پلاک غیربومی در همدان تردد دارند
![فرماندار: سه هزار خودروی دارای پلاک غیربومی در همدان تردد دارند](https://www.irna.ir/sd/7e37a7557e34e706fd6ca683c431edd41d6a467e7a4e982555be602324b830a96ad7ee0d5f1dbb3617f3c7885a85dd4d.jpg)
همدان - ایرنا - فرماندار همدان گفت: سه هزار خودروی دارای پلاک غیربومی در این شهرستان تردد دارند که مالک آنها همدانی هستند.
"محمد علی محمدی" روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درباره فراوانی خودروهای غیربومی در شهر همدان بیان کرد: مالکان بیشتر خودروهای دارای پلاک غیربومی ساکن همدان هستند که مربوط به کادر درمان، مدیران سازمانها و پرسنل نیروی انتظامی است.
وی اضافه کرد: هر چند دارندگان این وسایل نقلیه باید پیشتر نسبت به تغییر پلاک خود به شماره استان همدان اقدام می کردند اما هم اینک نیز برای تغییر شماره نیازمند مراجعه به مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک هستند که این مرکز طبق مصوبه ستاد کرونا برای پیشگیری از تجمع و ازدحام و شیوع کرونا تعطیل است.
فرماندار همدان از دیگر علل فراوانی خودروهای غیربومی را نبود کنارگذر دانست و افزود: همدان کریدور استان های غرب به شرق و شمال به جنوب است و به علت نبود کنارگذر، این وسایل نقلیه برای تردد به سمت مقصد مجبور به عبور از جاده های این استان هستند.
محمدی بیان کرد: فرمانداری همدان برای پیشگیری از تجمع و شیوع ویروس کرونا اقدام به اجرای طرح های کلیدی و ممنوعیت هایی در راستای مصوبات ستاد ملی کرونا کرده که نمونه آن جمع کردن 450 تا 600 بساط گستر به ویژه در خیابان بوعلی است.
وی افزود: روز بازارها نیز تعطیل شده و همچنین در حوزه حمل و نقل عمومی سه دستگاه اتوبوس به علت رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی توقیف شدند.
فرماندار همدان درباره فعالیت صنوف نیز گفت: برخی از اتحادیه ها چند صنف را در خود ادغام کرده اند و یعنی فروشگاه لوازم خانگی واحد تعمیرات را نیز در مجاور خود دارد که قسمت تعمیرات جزو مشاغل دسته یک و فروشگاه جزو مشاغل گروه های بعدی است.
محمدی اضافه کرد: بنابراین مالکان واحدها در مواقع اعمال محدودیت های کرونایی برای مشاغل، خود را به عنوان تعمیرکار لوازم خانگی معرفی کرده و واحد خود را تعطیل نمی کنند که این موضوع در زمینه واحدهای فروش و تعمیر تلفن همراه نیز صادق است.
*س_برچسبها_س*