پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

فرماندار: طرح محدودیت رفت و آمد خودروها به شهر سمنان آغاز شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
فرماندار: طرح محدودیت رفت و آمد خودروها به شهر سمنان آغاز شد

سمنان - ایرنا - فرماندار سمنان گفت: تمام مسیرهای ورودی و خروجی شهر سمنان از ساعت 12 امروز دوشنبه به مدت پنج‌روز به منظور مبارزه با شیوع ویروس کرونا مسدود شد.

سید عباس دانایی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: ورودی و خروجی شهر سمنان شامل میدان قومس، میدان امام حسن (ع)، پل جهاد، بلوار علویان به منظور ممانعت از ورود و خروج خودروها، مسدود می‌شود.

وی ادامه داد: شهرستان سمنان طبق آخرین رنگ بندی رسمی بر مبنای میزان شیوع کرونا، در وضعیت مشکی فوق بحرانی قرار دارد و محدودیت تردد از امروز تا جمعه شانزدهم آبان 99 در مرکز استان سمنان همزمان با 24 مرکز استان کشور اعمال می‌شود.

وی اضافه کرد: محدودیت تردد از امروز تا جمعه شانزدهم آبان 99 در شهر سمنان شامل بین شهرستان‌ها نیز می‌شود و خودروها از شهرستان‌های اطراف نیز اجازه ورود و خروج از شهر سمنان در این مدت پنج روز ندارند.

فرماندار سمنان بیان کرد: خروج خودروهای شخصی با پلاک بومی و ورود خودروهای غیربومی در مدت گفته شده به منظور مبارزه با شیوع کرونا ممنوع است.

طبق گفته ظهر دیروز یازدهم آبان 99، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با فوت 434 بیمار دیگر مبتلا به کرونا در 24 ساعت گذشته، شمار جانباختگان بیماری کووید19 در کشور به 35 هزار و 298 نفر رسید و 27 استان همچنان در وضعیت قرمز کرونا هستند.

سیما سادات لاری درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از این ویروس افزود: تا ظهر 11 آبان 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، هفت هزار و 719 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد و دو هزار و 389 نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید19 در کشور به 620 هزار و 491 نفر رسید.

طبق آخرین رنگ بندی رسمی بر مبنای میزان شیوع کرونا، چهار شهرستان گرمسار، دامغان، سمنان و شاهرود در وضعیت مشکی، شهرستان‌های آرادان، سرخه و مهدی‌شهر در وضعیت قرمز کرونایی و شهرستان میامی در بحث شیوع کرونا در وضعیت زرد قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*