سه‌شنبه 14 مرداد 1404

فرمانده مرزبانی فراجا: امنیت زائران در مسیرهای تردد اربعین را با پهپاد و ریزپرنده کنترل می کنیم

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
فرمانده مرزبانی فراجا: امنیت زائران در مسیرهای تردد اربعین را با پهپاد و ریزپرنده کنترل می کنیم

اقتصادنیوز: فرمانده مرزبانی فراجا گفت: امنیت زائران در مسیرهای تردد اربعین را از طریق سامانه‌های پهپادی، الکترونیکی، اپتیکی و انواع ریزپرنده‌ها کنترل می‌کنیم و امنیت اطمینان‌بخش است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، سردار احمدعلی گودرزی فرمانده مرزبانی فراجا  با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و تسلیت ایام؛ از امنیت پایدار در مرزهای شش گانه کشور خبر داد و اظهار کرد: مرزهای خسروی، مهران، شلمچه، چذابه، تمرچین و باشماق در استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، آذربایجان غربی و کردستان که به عنوان مسیر تردد زائران اربعین حسینی انتخاب شده‌اند، از امنیت کامل برخوردارند.

وی افزود: با تمهیدات دقیق امنیتی و هماهنگی نزدیک میان ایران و عراق، امنیتی پایدار و قابل قبول در نوار مرزی و مبادی ورودی و خروجی کشور برقرار شده است.

فرمانده مرزبانی فراجا گفت: امنیت زائران در مسیرهای تردد اربعین را از طریق سامانه‌های پهپادی، الکترونیکی، اپتیکی و انواع ریزپرنده‌ها کنترل می‌کنیم و امنیت اطمینان‌بخش است.

گودرزی تصریح کرد: همه ساز و کار لازم برای ایجاد امنیت در مرزهای کشور و نقاط صفر مرزی فراهم شده تا زائران بدون کوچکترین دغدغه و خیال راحت رفت و آمد داشته باشند.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید