دوشنبه 26 خرداد 1404

فروش 732 میلیارد ریالی نمایش مجازی کتاب در هشت روز

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
فروش 732 میلیارد ریالی نمایش مجازی کتاب در هشت روز

علی رمضانی با پایان هشتمین روز از دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از فروش 732 میلیارد ریالی کتاب از سوی ناشران خبر داد.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام ستاد خبری دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، علی رمضانی (رئیس دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران و مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران) با اشاره به تعداد کتاب‌های فروخته شده در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران بیان کرد: یک میلیون و 135 هزار و 803 نسخه کتاب به ارزش 732 میلیارد و 822 میلیون و 565 هزار و 18 ریال از سوی مردم خریداری شده است.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین اخبار ادبیات اینجا کلیک کنید

رئیس دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران افزود: با پایان هشتمین روز دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، 198 هزار و 742 سفارش ثبت شده است که از این تعداد ناشران 137 هزار و 25 سفارش را به شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران تحویل داده‌اند و مابقی سفارش‌ها به تعداد 53 هزار و 269 سفارش در انتظار ارسال است.

او با تاکید بر اینکه اولویت تسویه حساب با ناشرانی است که مرسوله‌های پستی را سریع‌تر به پست جمهوری اسلامی ایران تحویل دهند، اظهار کرد: ناشران باید از زمانی که سفارش قطعی را در پنل کاربری خود مشاهده کردند، ظرف مدت 24 ساعت بسته‌ها را به شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران تحویل دهند تا کتاب‌ها در کمترین زمان ممکن به دست خریداران برسد.

علی رمضانی در پایان با اشاره به شیوه خرید کتاب در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران گفت: مردم می‌توانند تا ساعت 24 امروز (یازدهم بهمن ماه 1400) با مراجعه به سایت ketab.ir کتاب‌های مورد نظر خود را جست‌وجو، ثبت و خریداری کنند. همچنین از خریداران درخواست می‌کنیم آدرس و شماره تلفن خود را دقیق و صحیح ثبت کنند تا اطلاع‌رسانی‌های بعدی با مشکل مواجه نشود و کتاب‌ها به مقصد نهایی برسند.