فریب تبلیغات را نخورید / این داروها در درمان تب دانگ بیتاثیر است
اقتصادنیوز: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مصرف مکملهای غذایی را در پیشگیری یا بهبود علائم تب دانگ بیتاثیر دانست و ضمن هشدار نسبت به تبلیغات گمراه کننده در فضای مجازی، بر دریافت اطلاعات موثق از کانال وزارت بهداشت، تاکید کرد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، احمد اسماعیل زاده، با توجه به تبلیغات صورت گرفته در فضای مجازی در خصوص فروش ویتامین ها و مکمل ها برای پیشگیری از بیماری تب دانگ، گفت: هیچگونه شواهد علمی در مورد نقش مکمل های غذایی در پیشگیری و کنترل علائم بیماری تب دانگ تاکنون وجود نداشته و تبلیغات ارائه شده در این خصوص هیچگونه وجهه علمی ندارد و مورد تایید وزارت بهداشت نیست؛ لذا افراد جامعه نباید خودسرانه به مصرف مکمل های غذایی روی بیاورند. وی افزود: مصرف مکمل های غذایی در افرادی که دچار کمبود مواد مغذی خاصی هستند، باید تحت نظر پزشک یا کارشناسان تغذیه صورت گیرد و مصرف بی رویه برخی از این مکمل ها می تواند برای سلامت انسان زیان آور باشد.
خبر مرتبط چگونه با ویروس پشه آدئوس تب دانگی مقابله کنیم / از سفر به این مناطق بپرهیزیداقتصادنیوز: مدیر برنامه مدیریت بیماریهای منتقله از پشه آئدس مهاجم در وزارت بهداشت گفت: افرادی که به کشورهای آلوده سفر داشتهاند، باید تا دو هفته پس از بازگشت اگر علائم ابتلاء را داشتند به پزشک و مراکز درمانی مراجعه کنند، لازم است بدانیم این بیماری درمان اختصاصی ندارد و درمانها بیشتر حمایتی است.
اسماعیل زاده تاکید کرد: برای پیشگیری از بیماری تب دانگ به توصیه های متخصصان و کارشناسان وزارت بهداشت توجه و اطلاعات صحیح از کانال وزارت بهداشت دریافت شود و به اطلاعات غلط و گمراه کننده فضاهای مجازی که در اغلب موارد دارای منافع مادی برای برخی افراد هستند، توجه نشود. به گفته وی، هموطنان فریب تبلیغات فضای مجازی در مورد مکمل های غذایی و نقش آنها در پیشگیری و یا درمان علائم بیماری تب دانگ توسط برخی افراد سودجو را نخورند. اسماعیل زاده، استفاده از روغن های مختلف روی پوست را برای دور کردن پشه آئدس فاقد شواهد علمی مستند دانست و برخی تبلیغات صورت گرفته در این مورد را بی پایه و اساس عنوان کرد.
خبر مرتبط غوغای تب دانگی در این کشور / آمار بالای ابتلا در امسالاقتصادنیوز: وزارت بهداشت آرژانتین اعلام کرد که 504580 مورد دنگی تا کنون در سال جاری شناسایی شده است، شیوعی که 3.26 برابر بیشتر از یک سال قبل ناشی از عفونت در منطقه مرکزی است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه کرد: در فضای مجازی اخیرا تبلیغاتی درخصوص استفاده از روغن های مختلف مانند روغن نعناع، روغن میخک، روغن درخت چای یا اکالیپتوس بر روی پوست بدن به منظور دفع پشه آئدس، منتشر و در این تبلیغات ادعا شده که با این روش فرد از گزش این پشه در امان می ماند، درحالیکه در هیچ منبع علمی مستنداتی برای اثربخشی این روغن ها وجود ندارد و هموطنان در این زمینه نیز مراقب باشند که فریب عطاری ها و افراد فاقد تحصیلات آکادمیک طب سنتی را نخورند. اسماعیل زاده تصریح کرد: به کارگیری هر عاملی در حفظ سلامت انسان، نیازمند مستندات علمی است و بدون وجود مستندات علمی نمی توان عامل یا ماده ای را برای سلامت تجویز کرد.
همچنین بخوانید- جزئیات مهم از راهکارهای جلوگیری از بیماری تب دنگی + فیلم
- واکنش وزارت بهداشت به ادعای اخراج دانشجویان از علوم پزشکی تبریز / آزادی با ضمانت مسئولان دانشگاه
- پشه آدئوس تب دنگی را در تهران شایع کرد؟/ آخرین جزئیات از شیوع ویروس خطرناک در کشور
- چگونه با ویروس پشه آدئوس تب دانگی مقابله کنیم / از سفر به این مناطق بپرهیزید