فناوری نانو
فناوری نانو
تهران - ایرنا - یک شرکت زیست دارویی، قطره چشمی حاوی نانوذرات برای بیماران جراحی آب مروارید تولید کرده که قرار است نتایج کارآزمایی آن در نشست سالانه انجمن جراحی آب مروارید و انکسار ارائه شود.
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند با به کار گیری فناوری نانو، زیست فناوری و با استفاده از سلولهای سازنده رگ انسان عروقی با قطر کم، در مقیاس ازمایشگاهی تولید کنند.
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند با بهکارگیری فناوری نانو، زیست فناوری و با استفاده از سلولهای سازنده رگ انسان عروقی با قطر کم، در مقیاس ازمایشگاهی تولید کنند.
تهران - ایرنا - محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند با به کار گیری فناوری نانو، زیست فناوری و با استفاده از سلولهای سازنده رگ انسان عروقی با قطر کم، در مقیاس آزمایشگاهی تولید کنند.
تهران - ایرنا - محققان برای مشاهده گروهی از پروتئینها از دستگاهی استفاده کردند که با تابش بسیار پرانرژی امکان تصویربرداری از این کارخانههای نانومقیاس را فراهم می کند.
تهران - ایرنا - یک شرکت هندی موفق به ساخت کیت استخراج RNA با استفاده از نانوذرات مغناطیسی شده است که برای استفاده در تستهای PCR و LAMP و شناسایی ویروس کووید19 کاربرد دارد.
اراک - ایرنا - رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان مرکزی گفت: دانش تولید نانو پوشش ضدویروس برای سطوح در اراک حاصل شد که این تولید در مصونسازی محیط علیه ویروسها به ویژه کرونا و آنفلوآنزا کاربرد دارد.
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به فعالیت شرکتها در زمینه تولید مواد ضد عفونی کننده نانویی، گفت: از میان مواد ضد عفونی کننده اثر ماندگاری الکل بیش از سایر موارد بوده است.
گروهی از محققان با استفاده از تک لایه اتمی از جنس کربن، تراشهای حساس ساختند که قادر است مواد نشانگر بیماری را با حساسیت بالا شناسایی کند.
تهران - ایرنا - مدیر کل ارزیابی و نظارت واحدهای فناور پارک فناوری پردیس گفت: بر اساس آخرین مصوبات هیات وزیران مقرر شد تا واحدهای صنایع پیشرفته دانش بنیان تا رده (3) زیست محیطی در پارک فناوری پردیس مستقر شوند.
تهران - ایرنا - یک شرکت کانادایی با دریافت حمایت مالی از دولت کانادا به دنبال ایجاد زیرساخت برای تولید نانوپوشش خوداستریل شونده برای مقابله با ویروس کرونا است.
تهران - ایرنا - یک شرکت ایرانی با تولید ورق و پروفیل آلومینیوم با پوشش آنودایز نانوساختار با مقاومت ویژه در برابر سایش و خوردگی گام بزرگی در مسیر بینیازی کشور از واردات این نوع محصولات برداشته است.