فناوری نانو
فناوری نانو
کیت نانویی تشخیص طبی زردی نوزادان از سوی محققان ایرانی تولید شد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نخستین جلسه شورای هماهنگی سازمانها و مجامع بینالمللی علمی بر لزوم حفظ و تقویت ظرفیتهای ایجاد شده در دانشگاهها برای آموزشهای مجازی تاکید کرد و گفت: با توجه به اهمیت حضور ایران در مجامع بینالمللی علمی و محوریت آن در میان بسیاری از کشورهای اسلامی، بایستی به سوی اشتراکگذاری تجربه ها، محتواهای علمی، دورههای آموزشی و تبادل استاد و دانشجو با دیگر کشورها...
کارگاههای آموزشی یازدهمین المپیاد نانو به دلیل شیوع کرونا ویروس به صورت مجازی برگزار میشوند.
تهران - ایرنا - واژهنامه جامع فناورینانو به تازگی به همت کارشناسان سازمان ملی استاندارد و گروه استاندارد و ایمنی ستاد نانو منتشر و به بازار عرضه شد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور، محققان دانشگاه صنعتی شریف با پشتیبانی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حسگری برای تشخیص سلولهای سرطانی در آزمایشهای تشخیص طبی و مراکز تحقیقاتی طراحی کردند. تشحیص نادرست یا دیرهنگام سرطان، بلای جان بخش قابل توجهی از بیماران شده است و هدف از انجام این پژوهش ارائه روشی...
تهران - ایرنا - باشگاه نانو به منظور ایجاد آمادگی های لازم در داوطلبان یازدهمین المپیاد دانشآموزی فناوری نانو، با توجه به تعطیلات ناشی از شیوع ویروس کرونا و عدم امکان تشکیل کارگاههای حضوری، اقدام به تهیه و انتشار مقالات و فیلمهای آموزشی و برگزاری کارگاه آموزشی آنلاین فناوری نانو کرده است.
تهران - ایرنا - محققان دانشگاه صنعتی شریف با پشتیبانی صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حسگری برای تشخیص سریع سلولهای سرطانی در آزمایشهای تشخیص طبی و مراکز تحقیقاتی طراحی و ساختند.
محققان دانشگاه صنعتی شریف، حسگری برای تشخیص سلولهای سرطانی در آزمایشهای تشخیص طبی و مراکز تحقیقاتی طراحی کردند.
محققان دانشگاه صنعتی شریف با حمایت صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران توانستند حسگری برای تشخیص زودهنگام سرطان تولید کنند.
تیم تحقیقاتی یکی از شرکتهای دانشبنیان با استفاده از پوششهای نانو متری راهکاری برای کاهش سایش و خوردگی قطعات مورد استفاده در صنایع ارائه کردند.
تهران - ایرنا - پژوهشگران با ایجاد ساختار هستهایپوستهای از پروتئینها، واکسن حاوی نانوذرات ساختند که موشهای آزمایشگاهی را در مقابل چند استرین مختلف از ویروس آنفولانزا مصون کرد، آنها امیدوارند که تداوم این پروژه بتواند منجر به ساخت واکسنی برای مقابله با همه نوع ویروس آنفولانزا شود.