فناوری نانو
فناوری نانو
... جمع چشمگیر جوانان محقق و اندیشمندی که به آفرینشهای علمی و فرهنگی و صنعتی و... اشتغال دارند؛ اینها ثروت عظیمی برای کشور است که هیچ اندوختهی مادی با آن مقایسه نمیتواند شد.
تهران - ایرنا - برگزیدگان مسابقه «معرفی کاربردهای فناوری پلاسمای سرد در صنایع و محصولات» معرفی شدند و به سه نفر برتر جایزه پنج میلیون تومانی اهدا شد.
تهران - ایرنا - پژوهشگران دانشگاه تربیت مدرس با همکاری محققان دانشگاه ناتینگهام ترنت انگلیس موفق شدند با استفاده از یک روش الکترومکانیکی و نوعی حسگر زیستی، اندازه ویروسها را در دمای بدن و آزمایشگاه تعیین کنند.
تهران - ایرنا - یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید فیلتر حاوی نانوالیاف برای بهبود راندمان فیلتراسیون ذرات جامد از گاز طبیعی خشک (فیلتر گاز خشک) شده است.
تهران - ایرنا - یک شرکت در جمهوری چک، ماسکی را تولید کرده است که حاوی نانوالیاف و نانوذرات اکسید مس است، نانوالیاف موجب بهدام افتادن ذرات ویروس و نانوذرات اکسیدمس موجب از بین رفتن آنها میشود.
محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه نانو فناوری با حمایتهای اعطا شده از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به افزایش ظرفیت تولید ماسکهای N95 و فیلترهای نانویی مورد استفاده در این نوع از ماسکها شدند، به گفته آنها در آینده نزدیک ظرفیت این خط تولید به روزی 50 هزار عدد ماسک خواهد رسید.
تهران - ایرنا - انتشار اولین نتایج از پیوند شبکیه چشم مصنوعی حاوی الکترودهای نانومقیاس، نشان از موفقیت این فناوری توسط محققان خاورمیانه دارد.
تهران - ایرنا - یکی از شرکت دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر تولید کننده محصولات تجهیزات پزشکی دارویی، مواد ضدعفونی کننده آنتی ویروس و آنتی باکتری را با فناوری نانو به بازار عرضه کرد.
یکی از شرکت دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر تولید کننده محصولات تجهیزات پزشکی دارویی، مواد ضد عفونی کننده آنتی ویروس و آنتی باکتری را با فناوری نانو تولید و به بازار عرضه کرده است.
تهران - ایرنا - یک شرکت دانش بنیان عضو مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس موفق به ساخت دستگاه "مولد گاز ازون " شده که میتواند برای مقابله با ویروس کووید -19 موثر باشد.
تهران - ایرنا - یک شرکت دانش بنیان توانسته با استفاده از دانش فنی و نرمافزارهای روز دنیا و تأییدیههای کیفیت محصول ملی و بینالمللی، آسیابهای تولیدی این شرکت را ارتقا دهد.
پژوهشگران دانشگاه تربیت مدرس با همکاری محققانی از دانشگاه انگلستان توانستند با استفاده از یک روش الکترومکانیکی و نوعی حسگر زیستی، اندازه ویروسها را در دمای بدن و آزمایشگاه تعیین کنند و به گفته آنها این روش قادر است تعداد یک نوع خاص از زیست ذره را در نمونه موردآزمایش مشخص کند.