جمعه 10 اسفند 1403

فوت روزانه بیماران کرونایی در اردبیل کاهش یافت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
فوت روزانه بیماران کرونایی در اردبیل کاهش یافت

اردبیل - ایرنا - فوت روزانه بیماران کرونایی استان اردبیل که در روزهای گذشته سه نفر و بیشتر بود در گزارش روز جمعه مسوولان بهداشتی به یک نفر کاهش یافت.

دکتر شهرام حبیب زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: طی 24 ساعت گذشته تعداد 27 بیمار در مراکز درمانی استان بستری شده که از این تعداد 18 نفر در اردبیل، 2 نفر در پارس آباد، 4 نفر در مشگین شهر و 3 نفر در گرمی بستری و 25 نفر با بهبودی نسبی از بیمارستان مرخص شده‌اند

وی افزود: هم اکنون 189 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری بوده که از این تعداد 55 بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه قرار دارند.

به گفته وی، در این مدت یک بیمار هم جان باخته است.

دکترحبیب زاده از عزاداران استان خواست تا پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا سیر نزولی بیماری ادامه پیدا کرده و در 10 روز آینده وارد وضعیت زرد شویم.

به گفته وی، عزاداری در فضاهای روباز بدون دسته گردانی امکانپذیر است و تعزیه خوانی و شبیه خوانی ممنوع است.

*س_برچسب‌ها_س*