فیلترینگ
فیلترینگ
یک فعال حوزه گردشگری گفت: در زمان برجام، بیشتر بومگردیها فعال شدند، حجم بالایی از گردشگران اروپایی وارد کشور شدند، چون در آن برهه مراکز اقامتی در کشور کم بود و بومگردیها این خلأ را جبران کردند. اما بعد از آن متأسفانه با بازگشت تحریمها و پاره شدن برجام، دوباره تعداد گردشگران خارجی کاهش پیدا کرد. الان شاید بتوان گفت که این عدد نزدیک به صفر شده است. وضعیت فعلی هم که پیش آمده، کاملاً...
اقتصادنیوز: یک فعال سیاسی اصولگرا خواهان بازنگری در نحوه حکمرانی، مشارکت بیشتر مردم در تصمیمگیریها، و پایان دادن به محدودیتهایی نظیر فیلترینگ و برخوردهای سلبی است.
عباس عبدی درباره فیلترینگ خاطرنشان کرد: «فیلترینگ به دلیل بیاعتمادی به جامعه است. درست است که عدهای مخالف هستند، اما اگر بازگشت به مردم صورت بگیرد، دیگر نیازی به فیلترینگ نخواهد بود. میلیونها نفر از کشورشان دفاع خواهند کرد و فقط تعداد کمی خائن باقی میمانند که در حضور پررنگ مردم، از بین میروند.»
عباس عبدی درباره فیلترینگ گفت: «فیلترینگ به دلیل بیاعتمادی به جامعه است. درست است که عدهای مخالف هستند، اما اگر بازگشت به مردم صورت بگیرد، دیگر نیازی به فیلترینگ نخواهد بود. میلیونها نفر از کشورشان دفاع خواهند کرد و فقط تعداد کمی خائن باقی میمانند که در حضور پررنگ مردم، از بین میروند.»
تنها راه مبارزه با فیلترشکنها و VPNها که میتوانند تبدیل به ابزار جاسوسی شوند، از بین بردن انگیزه مردم برای استفاده از آنهاست؛ این انگیزه زمانی از بین میرود که مردم برای استفاده از اینترنت، نیاز به فیلترشکن یا VPN نداشته باشند و آن یعنی رفع فیلتر از شبکههای اجتماعی.
خبرآنلاین: میرسلیم گفت: درست است محدودیت باید بر سر راه جاسوسی هوشمندانه اسرائیل قرارداده میشد و اگر این نکته مهم را مردم می دانستند و خودشان مراعات میکردند از بسیاری خساراتی که بر ما وارد آمد جلوگیری میشد.
اقتصادنیوز: میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسانهای بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.
مصطفی میرسلیم درباره احتمال ملی شدن اینترنت گفت: «برنامه اصلی که دولت به دنبال آن است راه اندازی شبکه اطلاع رسانی مطمئن ملی است که متاسفانه با تاخیر مواجه شده و امید است با همت متخصصانمان هرچه زودتر محقق شود.»
مصطفی میرسلیم درباره احتمال ملی شدن اینترنت گفت: «برنامه اصلی که دولت به دنبال آن است راه اندازی شبکه اطلاع رسانی مطمئن ملی است که متاسفانه با تاخیر مواجه شده و امید است با همت متخصصانمان هرچه زودتر محقق شود.»
طبق دادههای پایگاه دان دتکتور، اختلال گسترده کاربران رسانه اجتماعی ایکس را در مناطق مختلف جهان تحت تاثیر قرار داده است.
اقتصادنیوز: طبق دادههای پایگاه دان دتکتور، اختلال گسترده کاربران رسانه اجتماعی ایکس را در مناطق مختلف جهان تحت تاثیر قرار داده است.
اختلال در اینترنت کشور در روزهای گذشته و به دنبال وقوع درگیری نظامی میان ایران و رژیم صهیونیستی، زیان محسوسی را به برخی کسب و کارها وارد کرد که جبران آن امری سخت و پیچیده به نظر می رسد.
محسن مهرعلیزاده گفت: «مردم باید احساس کنند که همانطور که کشور را برای خودشان می دانند، حاکمیت و نظام را هم مال خودشان بدانند.»
محمدهادی زاهدی در گفتگو با خبرنگار SNN TV گفت: اینترنت ماهوارهای مثل استارلینک در شرایط جنگی بدون رعایت قوانین سرزمینی تهدیدزایی میکند. پلتفرمها و ارائهدهندگان اینترنت ماهوارهای قوانین ما را نمیپذیرند و پای میز مذاکره نمیآیند. وی افزود: اینترنت ماهوارهای یک مسیر تبادل اطلاعات از طریق یک کانال ناشناس است که هیچ احاطه فنی روی آن نداریم. زاهدی اضافه کرد: باید به مشتری اطلاع بدهیم...
حتی اگر نیاز به تغییر برخی از مسیرها وجود دارد نباید زمان مقتضی آن از دست برود. نمونه بارز تعلل در تصمیمها لایحه پالرمو و CFT بود که 10سال به طول انجامید!
نماینده سابق مجلس تایید می کند که بستن اینترنت راه را برای تبلیغات یکسویه اسرائیل هموار کرد اما معتقد است که امنیت ملی در بحران ها بر هرچیز دیگری اولویت دارد.