فیلترینگ
فیلترینگ
رئیس اتحادیه کسب و کارهای مجازی با اشاره به اینکه در دوران کرونا و جنگ 12 روزه، کسب و کارهای آنلاین بیشترین خدمات را ارائه دادند، از بیتوجهی به این فعالان در شرایط بحرانی گلایه کرد. این فعال حوزه مجازی با اشاره به اینکه ما هنوز نفهمیدهایم کت اینترنت تن کیست، یادآور شد: «با هر نهاد و مقامی که صحبت میکنیم، مخالف فیلترینگ است ولی در نهایت شاهد اختلال و بروز مشکل برای کسب و کارهای آنلاین...
اقتصادنیوز: رئیس جمهور بر لزوم بازنگری اساسی در صیانت فیزیکی و چندلایه از دادههای کشور تأکید کرد و این موضوع را از اولویتهای ضروری در حکمرانی فضای مجازی دانست.
با وجود گذشت حدود 3 هفته از آتشبس، همچنان اینترنت به عنوان شاهرگ حیاتی کسب و کارهای مجازی که عملاً زیرساختهای اقتصاد دیجیتال در کشور محسوب می شوند، با اختلالاتی همراه است و فعالان این عرصه، از رنجی می گویند که از اینترنت بیکیفیت، فیلترینگ و ناتوانی در رقابت با استارتاپهای منطقه می برند. جنگ 12 روزه و ادامه اختلالات در زیرساختهای مورد نیاز، بر این رنج افزوده است و وزارت ارتباطات...
اقتصادنیوز: عباس عبدی نوشت: آقای علمالهدی در سالهای اخیر چند بار با تحکم و از موضع قدرت سخن گفتهاند و چند بار از موضع اقناع و گفتوگو؟ چقدر از موضع تواضع و مهربانی و چقدر از موضع تهدید؟ تاکنون چند بار پذیرفتهاند که مصاحبه رسانهای آزاد انجام دهند و در برابر افکار، عقاید و رفتار و عملکرد خود پاسخگو باشند؟
زندگی دیجیتال ما ایرانیان پشت دیوارهای فیلترینگ میگذرد؛ با روزنههایی که در دل این دیوار گشودهایم. هیچکس یادش نمیآید اولینبار کی مجبور شد ویپیان نصب کند تا به دنیای آزاد برسد.
کنشگران اینترنت و فعالان اقتصاد دیجیتال در همایش وزارت ارتباطات با عنوان «اینترنت، آینده ایران» از شکست فیلترینگ و ضرر تداوم این سیاست بر کشور و بدنه نحیف اقتصاد دیجیتال گفتند و خواستار این شدند تا یک فرد و نهاد از بدنه حاکمیت مسوولیت اینترنت ایران و رفع محدودیتهای آن را برعهده بگیرد.
مدیر اندیشکده طیف با اشاره به ماهیت نوین تهدیدات سایبری تأکید کرد که با روشها و سیاستهای قدیمی نمیتوان در برابر حملات مدرن ایستادگی کرد و لزوم طراحی راهکارهای تازه بیش از پیش احساس میشود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همایش اینترنت و آینده ایران در وزارت ارتباطات در حال برگزاری است. در حاشیه این همایش و در پنل نخست با عنوان «اقتصاد دیجیتال و آینده ایران»، احسان چیتساز، معاون وزیر ارتباطات؛ رضا الفتنسب، رئیس اتحادیه کسبوکارهای مجازی؛ امیر سیاح، سرپرست معاونت اقتصادی و تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی؛ حامد بیدی، مدیرعامل پلتفرم کارزار و کتایون سپهری، موسس...
وی ادامه داد: چیزی که واضح است و وزارت ارتباطات آن را دنبال میکند، این است که فیلترینگ سیاست شکست خوردهای است و اهداف آن محقق نشده است.
اقتصادنیوز: سخنگوی دولت درباره دلیل قطعی اینترنت در دوران جنگ، خاطرنشان کرد: رویکرد دولت از ابتدا، ایجاد اینترنت آزاد بوده است اما در طول جنگ، تعدادی از پهپادهای دشمن از طریق اینترنت کنترل می شدند و برای حفظ امنیت مردم، مجبور بودیم به اینترنت ملی رجوع کنیم.
معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه سیاست دولت اینترنت عمومی و باز برای همه مردم است، گفت: سیاست فیلترینگ در کشور شکست خورده است.
سالهاست که واژههایی چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاههای مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار می گیرد.
اقتصادنیوز: عصر ایران نوشت: بازدید پزشکیان از وزارت نفت به صورت سرزده، خبر مثبتی نیست بلکه یک معنی واضح دارد: شرایط و اتفاق غیرعادی و فوق العاده رخ داده و به همین دلیل پزشکیان مجبور شده سرزده و بدون اعلام قبلی و فوری به وزارت نفت برود.
سالهاست که واژههایی چون «نفوذی» و «جاسوس» وارد ادبیات سیاسی ایران شده و در بزنگاههای مهم مرکز ثقل توجه سیاسیون قرار می گیرد. در میان سیاسیونی که از نفوذ اسرائیلی ها به سطح بالای نظام هشدار دادند و بر جلوگیری و مراقب از نفوذی ها تاکید داشتند، برخی چهره هایی هم بودند که این موضوع را انکار کرده و حتی خبرنگاران را عامل جاسوسی خواندند.
اقتصادنیوز: فعال اصلاح طلب در توئیتی نوشت: سخنان محمدجواد_لاریجانی در شبکههای صدا و سیما آیا از موضع رسمی است یا از موضع شخصی؟ آیا او الان سمت رسمی در حکومت دارد یا اینکه در بخش خصوصی فعال است؟