فیلترینگ
فیلترینگ
فیروزآبادی با اشاره به سیاسی بودن واژه اینترنت طبقاتی گفت: «گروهی از مخالفان این طرح با واژهسازی «اینترنت طبقاتی» تلاش دارند خشم و مخالفت خود را نشان دهند.»
پسر پزشکیان با توئیتی که در آن در مورد تدریج در دل اصلاحات صحبت کرده بود واکنش محمد علی ابطحی را برانگیخت.
اقتصادنیوز: محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاحطلب نسبت به اظهارنظر پسر رئیس جمهور واکنش نشان داد.
محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاحطلب نسبت به اظهارنظر پسر رئیس جمهور واکنش نشان داد.
فعالیت و ارائه خدمات در تمام حوزههای زندگی از ارتباطات گرفته تا بانکداری و خردهفروشی و خدمات بهداشتی و... همگی تحت تاثیر یا وابسته به وجود اینترنت هستند.
اقتصادنیوز: آقای پزشکیان حتماً از نتایج نظرسنجیها مطلع هستند که در دوران جنگ اولین دغدغه نیمی از مردم و با فاصله زیاد عدم دسترسی به اینترنت بوده است.
این جنگ گرچه تهدید بود، ولی فرصتی خوب بود برای مخالفان فنآوری و اینترنت که بدانند زندگی در دنیای امروز نهتنها بدون اینترنت ممکن نیست، بلکه هرگونه پیشرفتی هم مشروط به تقویت آن است.
فیلترینگ در را به روی نفوذپذیری و ناامنی روانی باز کرد
اقتصادنیوز: دکتر «امیرحسین جلالی ندوشن»، سخنگوی انجمن علمی روانپزشکی ایران می گوید: فیلترینگ و انسداد اجتماعی نهتنها مانع رشد روانی جامعه میشوند، بلکه در را به روی نفوذپذیری و ناامنیهای روانی باز میگذارد. در مقابل، گشودگی، دیالوگ برقرار کردن و زدودن عوامل اجتماعیِ تهدیدکنندهی سلامت روان میتوانند جامعه را تابآورتر کنند.
جنگ 12 روزه ایران و اسرائیل فرصتی برای همبستگی ملی ایجاد کرد، اما رفتارهای پس از آتشبس، مثل اظهارات جواد لاریجانی در صداوسیما، و بازگشت کاظم صدیقی به نماز جمعه، نشاندهنده بیتوجهی به این همبستگی بود. این روند همراه با تداوم فیلترینگ و پروژههایی مانند عدم کفایت پزشکیان، می تواند به ناامیدی عمومی دامن زده و شکاف بین جامعه و نظام حکمرانی را عمیقتر کند.
انتشار یک توئیت مهم از سوی علیاکبر ولایتی، مشاور رهبری در شبکه اجتماعی ایکس، بار دیگر توجهها را به مساله تحول در حکمرانی و ضرورت انطباق حاکمیت با شرایط نوین جامعه جلب کرده است.
اگر بناست در مقطع کنونی، تغییری در جهت اصلاح و بهبود در الگوی حکمرانی کشور صورت گیرد، به نظرم بهترین نقطه شروع میتواند اینترنت باشد.
روزنامه ایران: ناصر ایمانی گفت: تردیدی وجود ندارد که برای حفظ همبستگی اجتماعی شکلگرفته در جامعه و جلوگیری از بروز و تکرار برخی واگراییها، بازنگری در رویکردهای نظام حکمرانی ضروری است.
من به شخصه خیلی با این برنامه هایی که فیلتر شدند کار نمیکنم به همین دلیل نمیتوانم مشکلات ناشی از فیلترینگ آنها را احساس کنم. اما طبعا باید همه این برنامه ها تا جایی که امکانش وجود دارد رفع فیلتر شوند. اما یک استثنا وجود دارد آن هم زمانی است که امنیت ملی درگیر باشد مانند جنگ 12 روزه.
به نظر میرسد پزشکیان در خصوص فیلترینگ شعار انتخاباتی «دعوا نکنیم» را به صورت افراطی آن هم با مخالفان خود پیش میبرد و نه افرادی که از او مطالبه دارند. در آینده نه چندان دور او در خصوص فیلترینگ در بزنگاه دشوارتری قرار خواهد گرفت که یا باید پاسخ مطالبه گران را بدهد و یا با مخالفان خود وفاق کند و سرانجام مثل برخی سیاستمداران در پایان دولتش بگوید: نگذاشتند.
ریشه همه ناترازیها ناترازی درون سیاست و مدیریت است. ناترازی قربانی کردن آینده پیش پای امروز؛ بیتوجهی به آیندهنگری و اسارت در اکنونزدگی. ناترازی شعور در برابر شعار. ناترازی واقعیت در برابر خیال. ناترازی علم در برابر شبهعلم. ناترازی رقابت در برابر انحصار. ناترازی تجربه در برابر توهم. ناترازی چشم و گوش در برابر زبان.