قانون مجازات اسلامی
قانون مجازات اسلامی
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «طرح اصلاح قانون مربوط به ورود و اقامت اتباع خارجه در ایران» اخیراً و در یکی از جلسات علنی مجلس شورای اسلامی اعلام وصول شد. متن کامل این طرح به شرح زیر است: ماده واحده - پنج تبصره به شرح زیر به ماده (16) قانون راجع به ورود و اقامت اتباع خارجه در ایران مصوب 1310.2.19 الحاق میشود: تبصره 1 - در راستای ساماندهی اتباع بیگانه ساکن در ایران، وزارت کشور...
بر اساس طرح اصلاح قانون مربوط به ورود و اقامت اتباع خارجه در ایران، باید با کلیه اتباع غیرمجاز ساکن در ایران برخورد قانونی شود.
بر اساس طرح اصلاح قانون مربوط به ورود و اقامت اتباع خارجه در ایران، مجوز اقامت اتباع بیگانه باید به نحوی صادر شود که جمعیت آنها در کشور سالانه ده درصد کاهش یابد.
پس از پخش چند ویدئو، «آرسن لوپن» لقب گرفت. با کلاهی نقابدار بر سر و ماسکی بر صورت؛ سارق خونسرد خیابان استاد معین و محله گیشا که 20 سال سن دارد و پیش از سرقت، خیاط بوده است. میگوید چون خیاطی کفاف مخارج زندگیاش را نمیداده، به این کار روی آوردهاست.
پس از پخش چند ویدئو، «آرسن لوپن» لقب گرفت. با کلاهی نقابدار بر سر و ماسکی بر صورت؛ سارق خونسرد خیابان استاد معین و محله گیشا که 20 سال سن دارد و پیش از سرقت، خیاط بوده است. میگوید چون خیاطی کفاف مخارج زندگیاش را نمیداده، به این کار روی آوردهاست.
یک حقوقدان به خبرآنلاین میگوید: «در قانون اساسی کشور درخصوص حقوق متهم و حقوق مجرم با هیچگونه خلأیی مواجه نیستیم؛ حتی شاید بتوان گفت که با تراکم قانون هم مواجهیم. اصل 36 قانون اساسی صراحتاً «شکنجه» متهم و مجرم را منع میکند. همچنین در اصل 39 قانون اساسی، علاوه بر شکنجه، هتک حرمت فرد بازداشتشده هم ممنوع اعلام شده است.»
یک حقوقدان درباره ماجرای مرگ محمد میرموسوی و ضرورت اجرای قانون میگوید: پلیس در چارچوب اصل حاکمیت قانون و اصل هدف شایسته مقام عمومی مکلف به رعایت حقوق شهروندی و اقدام در چارجوب الزامات آئینی تعقیب و تجسس درخصوص متهم ذیل مبانی حقوق شهروندی است.
اقتصادنیوز: «آرسن لوپن پایتخت» موبایل قاپ خیابان استاد معین متهم 20 سالهای است که چندی پیش با سپردن وثیقه از زندان آزاد شده بود؛ خبر دستگیری وی در رسانهها بازتاب فراوانی یافت و بار دیگر این سوال را در ذهن افکار عمومی ایجاد کرد که چه مجازاتی میتواند برای جلوگیری از وقوع این نوع جرایم بازدارنده باشد؟
آرسن لوپن پایتخت موبایل قاپ خیابان استاد معین که چندی پیش با سپردن وثیقه از زندان آزاد شده بود؛ این سوال را در ذهن افکار عمومی ایجاد کرد که چه مجازاتی میتواند برای جلوگیری از وقوع این نوع جرایم باشد.
موبایل قاپ خیابان استاد معین یا «آرسن لوپن پایتخت» که به دلیل شیوه خاص و آرامش حین سرقت معروف شده بود، سهشنبه شب (6 شهریور1403) به همراه سه همدستش بازداشت شد. به گزارش عرشه آنلاین؛ اتهام این افراد سرقت گوشی است، تا قبل از اصلاح ماده 104 اصلاحی قانون مجازات اسلامی که به موجب قانون کاهش حبس تعزیری، مجازات کیفقاپی و موبایل قاپی را در فرضی که ارزش مال مسروقه زیر 20 میلیون تومان و سارق...
موبایل قاپ خیابان استاد معین یا «آرسن لوپن پایتخت» که به دلیل شیوه خاص و آرامش حین سرقت معروف شده بود، سهشنبه شب (6 شهریور1403) به همراه سه همدستش بازداشت شد.
«آرسن لوپن پایتخت» موبایل قاپ خیابان استاد معین متهم 20 سالهای است که چندی پیش با سپردن وثیقه از زندان آزاد شده بود؛ خبر دستگیری وی در رسانهها بازتاب فراوانی یافت و بار دیگر این سوال را در ذهن افکار عمومی ایجاد کرد که چه مجازاتی میتواند برای جلوگیری از وقوع این نوع جرایم بازدارنده باشد؟
محمدجواد ظریف در جلسه هیات دولت چهاردهم حاضر شد و در عمل به دولت پزشکیان بازگشت. این موضوع چگونه محقق شد و چه نکاتی را در دل خود پنهان دارد؟
فرض کنید این سارق معروف هم با تلاش فراوان پلیس دستگیر شود. آیا جز این است که نحوه برخورد با او همان روش همیشگی خواهد بود که بیشتر شبیه است به «رپرتاژ تبلیغاتی برای گوشیقاپی به عنوان یک شغل پر درآمد»؟
بازگشت دوباره ظریف به کابینه چهاردهم بار دیگر تندروها را عصبانی کرده است و آنان از هر راهی برای تاختن دوباره به دولت استفاده می کنند.
هر روز اخبار فراوانی در رسانهها منتشر میشود که دنبال کردن آنها حتی برای آنانی که اهل مطالعه اخبار هستند کار دشواری است. بسته خبری تحلیلی الف، با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیلهای صورت گرفته در این زمینه، مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.