پنج‌شنبه 8 آذر 1403

قراردادی دانش‌بنیان برای ساخت سنسور و مجموعه‌های الکترونیکی خودرو منعقد شد

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
قراردادی دانش‌بنیان برای ساخت سنسور و مجموعه‌های الکترونیکی خودرو منعقد شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت الکترونیک پردازش سبلان (سهامی‌خاص) در سال 1388 در زمینی به مساحت 5000 متر مربع در شهرک صنعتی 2 اردبیل تأسیس و با احداث سالن‌های AST و Clean Room مبادرت به نصب و راه‌اندازی ماشین‌آلات تمام اتوماتیک، مونتاژ برد‌های الکترونیکی SMD و DIP با برند ثبت شده EPS کرده است. این شرکت با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تحقیق...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت الکترونیک پردازش سبلان (سهامی‌خاص) در سال 1388 در زمینی به مساحت 5000 متر مربع در شهرک صنعتی 2 اردبیل تأسیس و با احداث سالن‌های AST و Clean Room مبادرت به نصب و راه‌اندازی ماشین‌آلات تمام اتوماتیک، مونتاژ برد‌های الکترونیکی SMD و DIP با برند ثبت شده EPS کرده است.

این شرکت با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تحقیق و توسعه را یکی از اصلی‌ترین رکن توسعه شرکت تعریف و مبادرت به تولید قطعات الکترونیکی خاص خودرو کرده و با تلاش مهندسین و مدیران مجرب، موفق به خودکفایی تولید قطعات الکترونیکی‌های تک در صنعت خودرو شد و قطعات پیشرفته و های‌تک را با بهترین کیفیت تولید و به مشتریان خود عرضه می‌کند. همچنین جذب و به‌کارگیری نخبگان استانی و کشوری در واحد تحقیق و توسعه شرکت از دستاورد‌های شرکت است. بهزاد کهنی، مدیر عامل شرکت الکترونیک پردازش سبلان در مورد کارکرد و ویژگی‌های سنسور و مجموعه‌های الکترونیکی خودرو گفت: این سنسور‌ها گزارش دهنده و فرستنده جهت شمارش دور موتور خودرو هستند. این محصول مشابه محصول خارجی است و حدود 70 درصد نسبت به نمونه اروپایی خود ارزان‌تر و با کیفیت‌تر است. وی افزود: این محصول برای شرکت ایران‌خودرو و سایپا ساخته شده، اما مصرف کننده نهایی آن صنعت خودروسازی است.

مدیرعامل شرکت الکترونیک پردازش سبلان در مورد صادرات محصول نیز گفت: ما با روسیه برای تولید 6 سنسور موتور خودرو قراردادی منعقد کردیم، اما به دلیل تحریم‌ها، کار متوقف شد که امیدواریم با ایجاد تحولات بتوانیم همکاری را ادامه دهیم.

کهنی به دریافت تسهیلات از صندوق نوآوری و شکوفایی جهت تولید سنسور و مجموعه‌های الکترونیکی خودرو اشاره کرد و افزود: ما از صندوق نوآوری درخواست تسهیلات سرمایه ثابت برای خرید ماشین‌آلات، توسعه خرید آن و ساخت رله‌های الکترومغناطیس کردیم که صندوق ما را برای اخذ تسهیلات سرمایه در گردش به بانک‌ها معرفی کرد.

وی در پایان ایجاد و راه‌اندازی خط مونتاژ انواع برد‌های SMD، THT، خطوط تولید قطعات پلیمری و تزریق پلاستیک، خطوط تولید انواع قطعات فلزی و پرسی، خطوط آبکاری قلع و نیکل و خطوط مختلف مونتاژ انواع قطعات و چراغ‌های روشنایی را از افتخارات این شرکت دانست.