جمعه 6 شهریور 1405

قرار نبود جوجه‌ها را معدوم کنند، باید تولید تخم مرغ را کاهش می‌دادند

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
قرار نبود جوجه‌ها را معدوم کنند، باید تولید تخم مرغ را کاهش می‌دادند

معاون امور تولیدات دام وزارت جهاد کشاورزی در خصوص معدوم کردن جوجه‌های یک روزه توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مرتضی رضایی معاون امور تولیدات دام وزارت جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای معدوم کردن جوجه‌های یک روزه، گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و به سبب نبود تقاضا برای خرید مرغ و به دنبال افت قیمت مرغ، قرار شد تا تولید جوجه یک روزه محدود شود.

*س_واکنش وزارت جهاد به زنده به گور کردن جوجه‌ها_س*

او بیان کرد: شیوع ویروس کرونا شرایط ویژه‌ای را برای کشور به وجود آورد. در ماه‌های اخیر تعطیلی بسیاری از امکان عمومی مانند دانشگاه‌ها، سلف‌ها، رستوران‌ها و غیره را داشته‌ایم و علاوه بر این، مراسم عروسی هم لغو شد که سبب کاهش مصرف مرغ که اصلی‌ترین گوشت مصرفی بود، شد.

بیشتر بخوانید: ماجرای زنده به گور کردن جوجه ها؛ آیا کاهش صادرات کار را به اینجا کشاند؟

معاون امور تولیدات دام وزارت جهاد اظهار کرد: امروز مرغ حدود 3 هزار تومان کمتر از مصوب مرغداران به فروش می‌رسد که این موضوع باعث ضرر و زیان سنگین به این صنعت شده است. در چنین شرایطی یکی از راهکار‌ها این بود که تولید جوجه یک‌روزه محدود شود و در ستاد تنظیم بازار مصوب شد به جای 125 میلیون قطعه جوجه یک‌روزه، ماهانه 115 میلیون جوجه یک‌روزه تولید شود و بر همین اساس تولیدکنندگان موظف شدند تولید جوجه را کاهش دهند.

رضایی در خصوص فیلم‌های منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر معدوم کردن جوجه های یک‌روزه، گفت: این فیلم‌ها که اخیرا در فضای مجازی منتشر شده‌اند، قابل قبول نیستند چرا که قرار نبود خود جوجه‌ها را معدوم کنند و قرار بود تولید تخم مرغ نطفه دار را کاهش دهند.

انتهای پیام /