سه‌شنبه 11 آذر 1404

قصه تکراری عقب ماندگی شهرداری در فضاسازی شهری / خبری از حال و هوای جشن انقلاب در اهواز نیست

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
قصه تکراری عقب ماندگی شهرداری در فضاسازی شهری / خبری از حال و هوای جشن انقلاب در اهواز نیست

حداقل کاری که شهرداری اهواز و دیگر دستگاه های مرتبط در ایام الله دهه فجر می توانستند انجام دهند همین فضاسازی شهری است که می توان گفت همچون مناسبت های مختلف دیگر از فضاسازی شهری باز مانده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش رهیاب، دهه مبارک فجر یکی از مهمترین اتفاقات کشور ایران اسلامی و جشن ملی و مردمی است؛ جشنی که همه باهم باید بر شکوه آن بیفزاییم و با همدلی و همکاری در راستای تبیین و تشریح دستاوردهای انقلاب تلاش کنیم، در واقع دهه فجر در این سال‌هایی که هجمه تبلیغاتی دشمن بیشتر شده، فرصتی است برای مقابله با پروژه تطهیر خباثت های پهلوی و بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی.

همان طور که رهبر معظم انقلاب دی ماه امسال در دیدار با جمعی از اقشار مختلف مردم قم با اشاره به مکتوم ماندن موفقیت های جمهوری اسلامی در عرصه‌های گوناگون، فرمودند: «جمهوری اسلامی دستاوردهای مهمی در بخش‌های مختلف داشته که باید برای مردم و کسانی که فقط با بیان مشکلات از این موفقیت ها غافل هستند، بیان شود.» بیانات رهبر انقلاب را می توان مطالبه ایشان برای چهل و سومین سالگرد انقلاب دانست، مطالبه‌ای که به نظر می رسد باید مورد توجه همه نهادهای مردمی و سازمان های دارای ظرفیت از جمله شهرداری ها به عنوان یکی از پرظرفیت ترین سازمان ها در تبلیغات شهری قراربگیرد.

ایام ا... دهه مبارک فجر از قدیم و تاکنون همواره برای مردم جلوه ای از جشنی ملی بوده و عادت داریم که جلوه های این جشن را در شهر، کشور، محله، مدرسه، محل کار، بازار و... ببینیم اما این روزها در اهواز که قدم می‌زنی، خبری از این حال و هوا و فضاسازی های شهری نیست.

امروز 13 بهمن ماه دومین روز از دهه مبارک فجر است و انتظار می رفت که اکنون شهر اهواز نمایانگر ایام الله دهه فجر باشد و شاهد فضای سازی شهری در این خصوص باشیم.

حداقل کاری که شهرداری اهواز و دیگر دستگاه های مرتبط در ایام الله دهه فجر می توانستند انجام دهند همین فضاسازی شهری است که می توان گفت همچون مناسبت های مختلف دیگر از فضاسازی شهری باز مانده اند.

گویا قصه تکراری عقب ماندگی شهر اهوازنیز به مناسبت های مختلف رسیده و همچنان ادامه دارد و قرار نیست که این موضوع به این زودی سر و سامان پیدا کند.

در این روزهایی که ملت شریف ایران و کشور عزیزمان زیر فشار سهمگین دشمنان این مرز و بوم قرار دارند و استکبار از هر ابزاری برای ضربه به ملت چه در حوزه اقتصاد و چه در حوزه فرهنگی و اجتماعی استفاده می‌کند، باید مطابق فرمایش رهبر معظم انقلاب، بیشتر و بیشتر بر تبیین و تشریح دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران اهتمام ورزید. چه خوب می بود که شهردار و مجموعه مدیریت شهری با برگزاری پرشور فضا سازی شهر، به تبیین دستاوردهای مختلف کشورمان در حوزه های فناوری، علمی، فرهنگی، نظامی و... نیز می پرداختند و خروجی های آن را بر بیلبوردها و فضاهای شهری به نمایش می گذاشتند.

جای نمایش دستاوردهای نظام در این 43 سال در فضاسازی های شهری آغاز دهه فجر در اهواز خالی است، موضوعی که امیدواریم ظرف یکی دو روز آینده در دستور کار قرار گیرد و چهره فضای تبلیغی شهر را تغییر دهد.

متاسفانه علیرغم اینکه شهرداری اهواز می تواند در زمینه فضا سازی شهری در این زمینه اقدام کند و با توجه به اینکه استان خوزستان سمبل دستاورد های انقلاب است و ظرفیت های فراوانی برای استفاده در این زمینه دارد و می تواند با همراهی مردم جشنی با شکوه تر برای انقلاب اسلامی ایران برگزار کند اما گویا همتی جهت تبیین اهمیت این ایام ندارد.

با گشتی در مناطق مختلف شهر مشاهده می کنیم که نه خبری از المان های جشن انقلاب و نه از ریسه بندی ها و نصب پرچم و همچنین خبری از فضاسازی شهری دهه فجر برای تبیین دستاوردهای انقلاب نیست. در برخی خیابان های اصلی شهر هم بیلبوردها و استرابوردها به تبلیغ های دیگری اختصاص داده شده که می توانستند برای مدتی کوتاه ظرفیت این بخش ها را به خدمت تشریح دستاوردهای کشورمان در جشن انقلاب درآورد.

برای پیگیری این بی رمقی در فضاسازی شهری دهه فجر که نشان از نمره ضعیف شهرداری اهواز در این ایام دارد، با امینی شهردار اصفهانی اهواز تماس گرفتیم که وی پاسخگوی تماس خبرنگار ما نبود.

انتهای پیام /