قصه پرغصه آبگرفتگی معابر در کنارک / تکمیل و اجرای پروژه فاضلاب امری ضروری است
همهساله با فرارسیدن فصل بارش، مشکل آبگرفتگی ناشی از بارندگی در خیابانها و معابر شهری کنارک، تقریباً به یک معضل همیشگی برای شهروندان تبدیل شده است که در این بین همت جهادی دستگاههای اجرایی را برای رفع این معضل می طلبد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازعصرهامون، مشکل آبگرفتگی ناشی از بارندگی در بیشتر خیابانها و معابر شهری، تقریباً به یک معضل همیشگی برای شهروندان کنارکی تبدیل شده است.
بارشها در هر فصلی از سال در شهرستان کنارک موجب آبگرفتگی اکثر معابر و منازل مردم می شود و خسارات متعددی به زیرساختها وارد می کند و همه دستگاههای امدادی استان را برای خدمترسانی به مردم بسیج می شوند تا این شهر به حالت عادی در بیایید. پرداختن به مسائلی که سال های سال است به همراه اسم کنارک رشد کرده و پر و بال گرفته اند و تا چاره ای اساسی برایشان اندیشه نشود در بر همان پاشنه می چرخد. ابرها که خاکستری می شود و آسمان که میخراشد، دل های مردم شهر کنارک از جا کنده می شود و ناخودآگاه زمزمه "نبار باران" از لب جاری می شود. با توجه به اینکه مسئولین استانی و شهرستانی همه ساله هزینههایی برای رفع این معضل متحمل میشوند، اما باز مردم با شروع فصل بارش همچنان با این مشکل دستبهگریبان هستند. تکمیل و اجرای پروژه فاضلاب کنارک امری ضروری است عادل خوشخو، عضو شورای شهر کنارک با اشاره به اینکه تکمیل و اجرای پروژه فاضلاب کنارک امری ضروری است، بیان کرد: کانال اضطراری خیابان امام خمینی (ره) با وجود اینکه به تکمیل نهایی نرسیده است اما بار بزرگی از تخلیه آب را به خوبی انتقال می دهد. وی با بیان اینکه حتی آب خیابان شهید ابراهیمی و شهید رجایی شمالی بندر کنارک نیز به این کانال منتقل و تخلیه می شود، گفت: امیدواریم با وارد شدن کانال خیابان شهید بهشتی به مدار باز هم تخلیه بیشتری از شریان های اصلی شهر که در مواقع بارندگی همواره پاشنه آشیل شهر بوده اند انجام شود. عضو شورای شهر کنارک تصریح کرد: متاسفانه تاکنون علیرغم پیگیری هایی که برای تخلیه آب محلات داشته ایم ولی موفق به انجام کاری اساسی در این زمینه نشده ایم. وی با بیان اینکه همه این موارد اموری لازم بوده اند اما کافی نه، تاکید کرد: این مشکلات یک شبه و یکساله بوجود نیامده اند و قطعاً یک شبه و یکساله هم مرتفع نخواهند شد و نیازمند برنامه ای مدون و بلند مدت هستند، در غیر اینصورت آش همان و کاسه نیز همان خواهد بود. خوشخو با اشاره به اینکه متاسفانه هنوز در محلاتی نظیر نظر آباد، کوهیان، سورگ، کوچه صدیقیه و... آب گرفتگی داریم، خاطرنشان کرد: برای حل معضل ناگزیر به طرح مجدد موضوع و استفاده از ظرفیتهای پیدا و پنهان و چانه زنی هستیم. بارندگی های اخیر در کنارک خسارت جدی به حوزه مسکن روستایی وشهری وارد کرده است عبدالغفور حوت، فرماندار کنارک گفت: بارندگی های چند روز اخیر سبب بارش بیش از 96 میلیمتر باران طی دو روز شده به طوری که در کمتر از نیم ساعت بیش از 60 میلیمتر باردیده که خسارت جدی به حوزه مسکن روستایی وشهری و وارد شدن آب به خانه کرده است. وی افزود: 17 روستای شهرستان کنارک با جمعیت بیش از 15 هزار نفر همچنان در محاصره آب و گل هستند و مسیر آنها به دلیل بالا آمدن آب و عدم نفوذپذیری خاک تردد سخت و مردم با مشکلات زیادی مواجه هستند. فرماندار کنارک تصریح کرد: سختی عبور مرور در روستاها شامل بانست، پزم تیاب، دوور، رحمی آباد، تنک، عزیزآباد، پزم مچان، شمسر، مومان پایین بیشتر از سایر نقاط شهرستان کنارک است. وی با بیان اینکه شهرستان کنارک 100 هزار نفر جمعیت و 63 روستا دارد، افزود: متأسفانه به دلیل عدم تکمیل طرح فاضلاب شهری و هدایت نشدن روان آبها همچنان شاهد جمع شدن آب و نفوذ آب به خانههای مردم هستیم و خسارتی زیادی وارد شده که نیاز است مسئولان استانی و کشوری ورود کنند. انتهای پیام /