قطعنامه ۲۲۳۱
قطعنامه ۲۲۳۱
معاون وزیر امور خارجه ایران، ضرورت خاتمه دادن به تحریمهای غیرقانونی و یکجانبه را یکی از محورهای اصلی مذاکرات و بیانیه مشترک سه کشور عنوان کرد.
نشست سهجانبه ایران، روسیه و چین که با حضور معاونین وزرای امور خارجه این سه کشور به منظور بررسی موضوع هستهای و رفع تحریمها برگزار شده بود، با صدور یک بیانیه مشترک به کار خود پایان داد.
سفیر ایران در چین با اشاره به برگزاری موفق نشست سه جانبه ایران، روسیه و چین در شهر پکن این ابتکار را مسیر روشنی برای مقابله با یکجانبهگرایی باخت - باخت آمریکا دانست.
نشست پکن میان چین، روسیه و ایران در تاریخ 24 اسفند 1403 با موفقیت برگزار شد.
«سه کشور بر اهمیت احترام به معاهده منع اشاعه تسلیحات هستهای به عنوان سنگ بنای رژیم بینالمللی منع اشاعه تاکید کردند. چین و روسیه از اعلام مجدد ایران که برنامه هستهایاش منحصرا برای اهداف صلحآمیز است و نه برای تولید سلاح هستهای استقبال کردند و همچنین از تعهد ایران به پایبندی کامل به تعهداتش به موجب معاهده منع اشاعه و موافقتنامه جامع پادمان، استقبال کردند.»
در اعتراض به سوءاستفاده از سازوکار شورای امنیت و برگزاری نشست بسته درباره برنامه صلحآمیز هستهای ایران، سفرای سه کشور انگلیس، فرانسه و آلمان به وزارت خارجه احضار شدند.
«ایران تحت فشار مذاکره نخواهد کرد. ایران در برابر تهدیدات تسلیم نخواهد شد. ایران هیچگونه دیکتهای را نخواهد پذیرفت. هر تلاشی برای وادار کردن ایران به پذیرش توافقی ناعادلانه، محکوم به شکست است. دیپلماسی باید مبتنی بر احترام متقابل باشد، نه باجخواهی.»
غربگرایان داخلی در ماههای اخیر با تاکید بر این گزاره اشتباه که نپیوستن به FATF چالش اساسی اقتصاد بیمار کشور به شمار میآید و علیرغم مشاهده بینتیجگی برجام، مجددا بر طبل تکرار تجربه تلخ دیگری همچون برجام اینبار با FATF کوبیدند. مروری بر دولت سه ساله شهید رئیسی نشان داد که بدون برجام و بدون FATF نیز میتوان موفق بود و آمارهای اقتصادی بحرانی دولت برجامی دوازدهم را بهبود داد.
رئیسجمهور کشورمان در گفتگو با شبکه «انبیسینیوز» تأکید کرد ایران به هرگونه اقدام علیه تأسیسات هستهای خود واکنش نشان میدهد.
جمعی از نمایندگان مجلس در نامهای به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کردند که پذیرش FATF هیچ فایدهای برای ایران ندارد و مشکلات امنیتی برای کشور ایجاد میکند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: 120 نماینده در نامه ای به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام برخی از مخاطرات موجود در مورد دو کنوانسیون پالرمو و CFT را تشریح کردند.
شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی نامهای به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، FATF را فاقد فایده برای کشور دانستند و تأکید کردند پذیرش آن مشکلات امنیتی برای کشور ایجاد میکند. شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی نامهای به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، FATF را فاقد فایده برای کشور دانستند و تأکید کردند پذیرش آن مشکلات امنیتی برای کشور ایجاد میکند. به گزارش عرشه آنلاین؛ جمعی از نمایندگان...
اقتصادنیوز: جمعی از نمایندگان مجلس در نامهای به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کردند که پذیرش FATF هیچ فایدهای برای ایران ندارد و مشکلات امنیتی برای کشور ایجاد میکند.
جمعی از نمایندگان مجلس در نامهای به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کردند که پذیرش FATF هیچ فایدهای برای ایران ندارد و مشکلات امنیتی برای کشور ایجاد میکند.
شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی نامهای به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، FATF را فاقد فایده برای کشور دانستند و تأکید کردند پذیرش آن مشکلات امنیتی برای کشور ایجاد میکند.