یک‌شنبه 29 تیر 1404

قطع همکاری یک دانشگاه ایتالیایی با مؤسسات علمی اسرائیل / علت چیست؟

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
قطع همکاری یک دانشگاه ایتالیایی با مؤسسات علمی اسرائیل / علت چیست؟

دانشگاه فلورانس ایتالیا در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و کرانه باختری به همکاری‌های خود با مؤسسات دانشگاهی این رژیم پایان می‌دهد.

پنج دانشکده از دانشگاه فلورانس ایتالیا روز شنبه اعلام کردند که روابط علمی و پژوهشی خود را با مؤسسات اسرائیلی قطع کرده‌اند؛ اقدامی که در چارچوب حمایت از مردم فلسطین و در پاسخ به سیاست‌های اشغالگرانه رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.

به نوشته وبسایت عبری وای‌نت، دانشکده ریاضیات و علوم رایانه دانشگاه فلورانس همکاری خود را با دانشگاه بن‌گوریون متوقف کرده است. همچنین، دانشکده‌های مهندسی و علوم کشاورزی نیز از قطع ارتباط با طرف‌های اسرائیلی خبر داده‌اند.

دانشکده معماری این دانشگاه نیز به همکاری با دانشگاه آریل - که در مناطق اشغالی کرانه باختری واقع شده - پایان داد. در همین حال، دانشکده علوم سیاسی و اجتماعی نیز از توقف پروژه مشترک خود با «مرکز تحقیقات میان‌رشته‌ای سایبری بلاواتنیک» وابسته به دانشگاه تل‌آویو خبر داد.

این تصمیم‌ها بخشی از پیوستن دانشگاه فلورانس به کمپین جهانی تحریم اسرائیل (BDS) تلقی می‌شود و در اعتراض «جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و کرانه باختری» صورت گرفته است.

وبسایت اسرائیلی وای‌نت، با انتقاد از این تصمیم دانشگاه فلورانس، از اینکه این دانشگاه روابط علمی خود را با دانشگاههای تهران، اصفهان و شهید بهشتی تهران حفظ کرده است، ابراز خشم و عصبانیت کرد.

این تصمیم با استقبال گروه‌های حامی فلسطین روبه‌رو شده و ناظران آن را بخشی از روند فزاینده تحریم علمی و فرهنگی اسرائیل در اروپا می‌دانند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.