دوشنبه 2 شهریور 1405

لزوم روایتگری مجاهدت‌های ایام کرونا / در آغاز دولت سیزدهم هیچ واکسنی در اختیار نداشتیم

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
لزوم روایتگری مجاهدت‌های ایام کرونا / در آغاز دولت سیزدهم هیچ واکسنی در اختیار نداشتیم

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت در مراسم تجلیل از خبرنگاران حوزه سلامت اظهار داشت: در قائله عاشورا و محرم اگر درست روایت نمیشد این حماسه درست به نسل ما منتقل نمی‌شد.

وی گفت: حرکت خبرنگاران عزیز حرکت زینبی است و وقتی حادثه‌ای را به درستی روایت می‌کنند آن حادثه در تاریخ ثبت می‌شود. جامعه علمی و سلامت کشور باید قدردان زحمات خبرنگاران باشد.

وی گفت: خبرنگاران در تاریخ انقلاب جزو دسته‌هایی بودند که تاریخ دفذعذمثدرش را روایت کردند، در دنیای امروز هجمه‌ای بسیار وسیعی از خبرگزاری هایی وجود دارد که در برابر دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی تاب ندارند و خبرنگاران باید از این دستاوردها در راستای ارتقای سلامت مردم دفاع کنند.

به گفته وزیر بهداشت، بیماری کرونا در جهان ایجاد شد و برای همه مردم جهان نیز یکسان بود، اما کشور ما در تحریم و فشار اقتصادی بود و در این شرایط باید با ویروس مقابله میکردیم. این ویروس فشار اقتصادی شدیدی به کشور وارد کرد.

وی افزود: کادر سلامت کشور در این امتحان پیروز شد و حدود سیصد شهید در این مسیر تقدیم کردیم، در این عرصه خبرنگاران عزیز لحظه به لحظه اتفاقات مربوط به کرونا را به مردم گزارش کردند.

عین‌اللهی گفت: امروز کشور ما یکی از موفق‌ترین کشورهای دنیا در حوزه مبارزه با کرونا است، ما باید بتوانیم پوشش سلامت را برای کل کشور و برای مناطق محروم کشور ایجاد کنیم. وی افزود: قلم‌های خبرنگاران بسیار موثر است و میتواند در روایتگری در جهت ارتقای کار کمک زیادی کند. جایزه ملی ارتباطات سلامت با شاخص‌هایی که مشخص می‌شود برگزار خواهد شد. به گفته وزیر بهداشت؛ تخصصی شدن خبرنگاری سلامت بسیار مهم است و این موضوع میتواند بسیار موثر باشد.

وی با بیان اینکه در زمان تحویل گرفتن دولت هیچ واکسنی در اختیار نداشتیم و واکسن‌های موجود تزریق شده بود، گفت: در هفته اول تحویل دولت ده میلیون واکسن وارد کردیم و واکسن‌ها سیل آسا به کشور وارد شد.

ادامه دارد /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

کرونا

آمار کرونا روز خبرنگار این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
لزوم روایتگری مجاهدت‌های ایام کرونا / در آغاز دولت سیزدهم هیچ واکسنی در اختیار نداشتیم 2