یک‌شنبه 30 آذر 1404

لیگ برتر وزنه‌برداری | فینال مسابقات برگزار نمی شود؟!

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
لیگ برتر وزنه‌برداری | فینال مسابقات برگزار نمی شود؟!

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس؛ رقابتهای لیگ برتر وزنه برداری 98 با حضور 6 تیم از مهر ماه آغاز شد اما با توجه به شویع بیماری کرونا، این مسابقات نیمه کاره باقی ماند.

قرار بود هفته چهارم (فینال) لیگ برتر بزرگسالان در فصل98، طی دو روز 19 و 20 اسفندماه سال گذشته در تهران برگزار شود اما به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و با درخواست برخی باشگاه‌های حاضر در این مسابقات، برگزاری فینال تا اطلاع ثانوی لغو شد.

این مسابقات سال گذشته به شکل منظم پیگیری می شد و سه هفته لیگ برتر وزنه‌برداری بزرگسالان همزمان با لیگ برتر جوانان در سال 98 طی سه مرحله (هفته اول 8 تا 10 مهرماه، هفته دوم 17 و 18 آذرماه و هفته سوم 26 تا 28 بهمن ماه) برگزار شد. همچنین لیگ برتر جوانان نیز با حضور 5 تیم شرکت‌کننده برگزار و با قهرمانی شرکت ملی حفاری اهواز پایان رسید.

با توجه به شرایط موجود به نظر می رسد که مرحله پایانی و فینال لیگ برتر وزنه برداری بزرگسالان برگزار نخواهد شد. با مصوبه ستاد مقابله با کرونا تا پایان فروردین ماه برگزاری هر گونه مسابقه و اردوی ورزشی ممنوع است.

از سوی دیگر پس از گذشت اولین ماه سال 99 با ورود به اردیبهشت و در چهارمین روز از این ماه، وارد ماه مبارک رمضان می‌شویم و امکان برگزاری مسابقات در ساعات روز وجود ندارد. همچنین برگزاری مسابقات وزنه‌برداری بعد از افطار نیز متداول نیست.

با توجه به وضعیت پایدار بحران کرونا و شرایط موجود می توان نتیجه گرفت در حال حاضر فعلا نمی توان انتظار برگزاری فینال لیگ برتر بزرگسالان وزنه برداری را داشته باشیم. از سوی دیگر پس از پایان ماه مبارک رمضان و در ماههای خرداد، تیر و مرداد برنامه‌های تیم ملی برای کسب سهمیه المپیک آغاز می شود که قطعا با برنامه های لیگ تداخل پیدا خواهد کرد و بعید به نظر می رسد که بتوان این مسابقات را برگزار کرد.

پس از گذشت سه هفته لیگ برتر بزرگسالان و در جدول رده بندی بازار بزرگ ایران با 2271 امتیاز صدرنشین است و دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات با 2215 امتیاز در جایگاه دوم قرار دارد. شرکت ملی حفاری اهواز نیز با 2203 امتیاز در جایگاه سوم ایستاده. نیروی هوایی عقاب با 2039 امتیاز، مناطق‌نفت‌خیزجنوب خوزستان با 1848 امتیاز و نیروی زمینی ارتش با 1836 امتیاز در رده‌های چهارم تا ششم جای گرفته‌اند.

انتهای پیام / س

وزنه‌برداری لیگ برتر بزرگسالان