جمعه 3 بهمن 1404

ماجرای افزایش قسط وام مسکن ملی بجنورد چه بود؟ / از خیال باطل کله زرد قمار باز تا دیدارهای تدارکاتی ایران در مسیر جام جهانی + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع

درمجله «رأس یک» امروز به موضوعاتی از قبیل آقای ترامپ قمارباز! زهی خیال باطل؛ احتمال دیدار دوستانه با اسپانیا یا پرتغال پیش از جام جهانی؛ شمارش معکوس آغاز چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر؛ از شعار‌های زیبا تا اجرای نیمه‌کاره؛ رئیس دزد‌ها پرداخته شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو؛ درمجله «رأس یک» امروز به موضوعاتی از قبیل آقای ترامپ قمارباز! زهی خیال باطل؛ احتمال دیدار دوستانه با اسپانیا یا پرتغال پیش از جام جهانی؛ شمارش معکوس آغاز چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر؛ از شعارهای زیبا تا اجرای نیمه‌کاره؛ رئیس دزدها پرداخته شد.

آقای ترامپ قمارباز! زهی خیال باطل

شایان دنیادیده، مجری برنامه «راس یک»، گفت: رئیس‌جمهور آمریکا در تریبون‌های رسمی و غیررسمی تهدید می‌کند که اگر فلان بشود، ما فلان می‌کنیم. آخرین باری که شما به این آب و خاک چشم دوخته بودید، به ایران آمدید و تار و مار شدید و برگشتید. چه چیزی از شما باقی ماند؟ چهار تا آهن‌پاره و یک لباس سوخته و هفت هشت نفر هم در آنجا نفله شدند؛ در ماجرای طبس.

وی افزود: بعد از جنگ 12 روزه، در حالی که خاک رژیم صهیونیستی حسابی شخم خورد، شما درخواست آتش‌بس دادید.

دنیادیده تأکید کرد: این خاک، خاک حسین فهمیده است، نوجوان 13 ساله‌ای که برای دفاع از وطنش زیر تانک رفت. در جنگ 12 روزه، همین بچه‌ها بودند که می‌دانستند ممکن است لانچر مورد اصابت قرار بگیرد، اما ایستادند و موشک‌هایشان را شلیک کردند. بچه‌های پدافند نیز از جان‌شان مایه گذاشتند.

او در پایان گفت: این خاک خاکی است که مرزبان ما ایستاد و یخ زد و از این آب و خاک دفاع کرد. آقای ترامپ قمارباز! زهی خیال باطل.