مازندران رتبه نخست جشنواره رویش دانشگاههای فنیوحرفهای را کسب کرد
ساری - ایرنا - مازندران مقام نخست سومین جشنواره رویش دانشگاههای فنیوحرفهای کشور را کسب کرد و جایگاه دوم و سوم این جشنواره هم به ترتیب به استانهای البرز و تهران رسید.
به گزارش ایرنا، آیین اختتامیه سومین دوره جشنواره ملی رویش دانشگاه های فنی و حرفهای امروز روز یکشنبه به صورت ویدیوکنفرانسی در دانشکده فنی امام محمدباقر (ع) ساری برگزار شد.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای مازندران در این آیین گفت: یکهزار و 710 نفر از اعضای کانونهای دانشکدهها و آموزشکدههای فنی و حرفهای سراسر کشور در سومین جشنواره رویش شرکت کردند و حدود سه هزار اثر در رشتههای مختلف به دبیرخانه ارسال شده بود که هیات داوران پس از بررسی آثار، یکهزار و 289 اثر را شایسته رقابت تشخیص دادند. امیر حیاتی با اعلام این که برای بررسی آثار ارسالی از 28 داور برجسته استفاده شد و در هر بخش تخصصی سه داور با تجربه حضور داشتند، افزود: هیات داوران پس از بررسی آثار شرکت کنندگان، در مجموع 112 اثر از دانشجویان و اعضای کانونهای فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی را به عنوان نفرات اول تا سوم هر بخش معرفی کردند. وی گفت که هیات داوران همچنین آموزشکده شهیدیزدانپناه سنندج، آموزشکده دختران شیراز، آموزشکده دختران قزوین، آموزشکده دختران یزد را به عنوان کانونهای برتر و آموزشکده دختران خرمآباد، آموزشکده دختران نیریز، آموزشکده دختران آمل، آموزشکده دختران شیراز، آموزشکده ملاصدرا رامسر و بخش آموزشکده را به عنوان کارشناسان برتر و آموزشکده فنی و حرفهای دختران خرمآباد را نیز به عنوان آموزشکده برتر در سطح کشور تشخیص دادند.
جشنواره رویش به صورت سالانه برای بروز توانمندیها و اقدامات کانونهای فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی در دانشگاههای سراسر کشور برگزار میشود.
اسامی نفرات برگزیده در رشتههای مختلف به نمایندگی از سایر شرکت کنندگان که جوایز دریافت کردند، به شرح زیر است:
1- ابوالفضل بهنمیری رتبه دوم رشته عکاسی از ساری
2- امیرمحمد خطبیی رتبه نخست در بخش موسیقی نواحی از ساری
3- علی صادی رتبه نخست دربخش پوستر از ساری
4- امیرحسین فضلی راد رتبه سوم در رشته سازهای جهانی از آمل
5- سیده فاطمه اشرفی رتبه نخست در بخش مصنوعات پارچهای از ساری
6- فاطمه فاضلی رتبه دوم در رشته خوشنویسی از بابل
7- یگانه بابند بندچالی رتبه سوم در رشته سفال از بابل
سومین جشنواره رویش دانشگاههای فنی و حرفهای کشور در رشتههای مختلف از جمله پوستر، خوشنویسی، نگرارگی و تذهیب، فرش و گلیم، مصنوعات جوبی، سفالی، پارچهای، شعر، داستان کوتاه، فیمل و عکس، نمایشنامه و فیلمنامه نویسی، تکنوازی سازهای ایرانی و جهانی، موسیقی نواحی، مسوولیت اجتماعی و نثر و ادبی برگزار شد.
*س_برچسبها_س*