ماندگاری شهید سلیمانی حاصل اخلاص او است
تایباد استاد حوزه و دانشگاه گفت: اینکه سلیمانی باقی ماند به این دلیل بود که برای خداوند کار کرد، اگر کار او با اخلاص برای خداوند نبود، امروز بعد سه سال کشور نامش را فریاد نمیزد.
تایباد استاد حوزه و دانشگاه گفت: اینکه سلیمانی باقی ماند به این دلیل بود که برای خداوند کار کرد، اگر کار او با اخلاص برای خداوند نبود، امروز بعد سه سال کشور نامش را فریاد نمیزد.
به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله کاظم راشد یزدی شامگاه سه شنبه در مراسم مجاهدان بصیرت، یادبود اولین سالگرد ارتحال آیت الله محمد محدثی و سومین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی که با حضور اقشار مختلف مردم در حوزه علمیه امام صادق (ع) تایباد برگزار شد اظهار کرد: شهید سلیمانی و آیت الله محدثی به وسیله اسلحه و قلم مجاهدت کردند و هر دو فاتح و پیروز شدند، هر دو مسئله در اسلام اهمیت دارد.
استاد حوزه و دانشگاه افزود: حیوانات در حیات خود هدفشان زنده ماندن است و انسان زندگی کردن، حیوانات چون فاقد شخصیت هستند، ارتقا پیدا نمیکنند اما انسان دو بعد شخص که جسم آن و شخصیت که روح اوست را در خود دارد، بنابراین ما به عنوان انسان باید در مسیری حرکت کنیم که پیغمبر رفته است تا نهایت ارتقا بشر است، آنجایی که ملک از رفتن بازماند ولی محمد (ص) به عنوان بشر قدم گذاشت.
وی ادامه داد: وجودی مانند انسان خلق نشده است، اما این وجود باید استخراج شود تا معدن بزرگی از دانش و معرفت در او کشف شود، در واقع استعداد پذیرش بشر بیش از تصور ما است. به همین دلیل است که ما به دنبال زنده ماندن نیستیم بلکه زندگی میکنیم.
آیت الله راشد یزدی با بیان اینکه خط زندگی حیوان افقی و انسان عمودی است، گفت: زندگی علم است و علم باید با تلاش به دست آید، انبیا علیهم السلام معلمین زندگی بشر هستند، امروز بشر اگر در عصر تمدنی است، حاصل مجاهدت انبیا است و در این زمان جانشین انبیا (ع) علما هستند. تفاوت بین پیغمبران و امام این است که پیغمبران به سوی مردم میرفتند و امام کسی است که مردم به سوی او میروند.
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: اسلام در ذات خود علم است، اولین کلمه این دین از خواندن و کسب علم است، اولین اسباب این دین هم قلم است، بنابراین دینی که اولین اسباب و ابزارش قلم و اولین کلامش خواندن است، این دین جز علم چیزی نیست، برای فضل اهل قلم همین کافی است که میفرمایند خردههای قلمرا نباید زیر پا ریخت.
وی اضافه کرد: به همین دلیل است که وقتی عالم دینی از دنیا میرود، جامعه مصیبتی سنگین متحمل میشود، بطوری که پیامبر اسلام میفرمایند: «اگر قبیلهای پرجمعیت بمیرد، برای خداوند آسانتر از این است که یک مغز ارزنده از کار بیفتد».
آیت الله راشد یزدی با اشاره به چهار رکن مهم انقلاب اسلامی گفت: اولین رکنی که قرآن بر آن تاکید بسیار دارد، «مردم» است، مردم در اسلام بسیار اهمیت دارند و در جای جای قرآن آنها را یاد شدند و به همین دلیل مردم از چهار رکن انقلاب است، دیگر رکنهای انقلاب رهبری، تذهب و تداوم است.
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: خداوند وقتی درباره انقلاب سخن میزند، از اندیشیدن سخن میزند، انقلاب بدون اندیشیدن کودتا است و در اندیشیدن علم و عالم مهمترین رکن است. در عبادات هم گره گشایی از کار مردم مهمترین رکن است بطوریکه میفرمایند در قیامت کسی که میتوانست از مردمگرهی باز کند و نکند، دست بسته او را میآورند و او را دشمن خداوند میخوانند، بنابراین قلم عالم و شمشیر (اسلحه) باید در خدمت مردم باشد.
وی ادامه داد: مهمترین خدمت ارزنده، خدمت به مغز بشر یا خدمت فرهنگی است و بعد از آن خدمت به سلامتی مردم و سوم خدمت به امنیت مردم است، برای شناخت مرد صالح، سردار سلیمانی همین بس که عمرش در انجام همین خدمت صرف شد. بنیه فکری او برقراری امنیت برای مردم بود. آنچه در این مرد وجود داشت اخلاص بود، این اخلاص در وجود هر بشری باشد، او را موفق میکند.
آیت الله راشد یزدی تاکید کرد: فرمایش نبی کریم است که میفرماید خداوند به صورتهای شما نگاه نمیکند، بلکه به دلهای شما نگاه میکند؛ اگر کاری برای خدا انجام شود «خداوند به او حیات پاکیزه عنایت میکند» و اگر کسی فاقد اخلاص باشد، هیچ عمل او پذیرفته نمیشود و «عمل او مانند گردی است که روی سنگ صاف مینشیند و باران آن را میبرد».
استاد حوزه و دانشگاه افزود: اینکه سلیمانی باقی ماند به این دلیل بود که برای خداوند کار کرد، اگر کار او برای خداوند نبود، امروز بعد سه سال کشور نامش را فریاد نمیزد بطوریکه اگر کسی امروز وارد کشور شود، متعجب میشود که چه کسی امروز وفات کرده است.