دوشنبه 24 شهریور 1404

مجلسی که به وزیر میلیاردی رأی می‌دهد انقلابی نیست

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
مجلسی که به وزیر میلیاردی رأی می‌دهد انقلابی نیست

حجت‌الاسلام ادیانی گفت: مجلسی که به وزیر دارای سرمایه هزار میلیاردی رای می‌دهد، انقلابی نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، حجت‌الاسلام و المسلمین سید علیرضا ادیانی مسئول عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران صبح امروز در مراسم آغاز دهه فجر در میدان امام خمینی (ره) بیرجند گفت: امام خمینی (ره) فرمودند اگر اشرافی‌گری بیاید روز مرگ ارزش هاست. ایشان فرمودند به کسانی که طعم فقر را نچشیدند رأی ندهید.

وی افزود: مجلسی که به وزیر صاحب سرمایه‌ی هزار میلیاردی (قبل از بالارفتن قیمت دلار) رأی می‌دهد، انقلابی نیست.

مسئول عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی تصریح کرد: مجلسی که به دو وزیر دارای سرمایه هزار میلیاردی رای می‌دهد، انقلابی نیست.

حجت‌الاسلام ادیانی تأکید کرد: مجلسی انقلابی است که بتواند زمینه را برای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی با تصویب قوانین صحیح فراهم کند.

وی با بیان این‌که امام خمینی (ره) به معنای واقعی به رأی مردم اعتماد می‌کرد اظهار کرد: امام خمینی (ره) ما را در تعیین سرنوشتمان دخیل کرد و همه مسئولان را خود برمی‌گزینیم.

مسئول عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی گفت: هر جا از اصول مسلم انقلاب اسلامی کوتاه آمدیم، حتی در عرصه سیاست خارحی، موفق نبودیم.

حجت‌الاسلام ادیانی با بیان این‌که امام خمینی (ره) فرمودند مسئولان خود را به معنای واقعی خدمتگزار مردم بدانند تصریح کرد: مسئولان باید وظیفه نوکری و خدمتگزاری خود را انجام دهند.

وی اظهار کرد: در زندگی ائمه اطهار (ع) به ویژه حضرت فاطمه (س)، سراسر مجاهدت و مبارزه مستمر مشاهده می‌کنید چراکه حکومت اسلامی به انحراف کشیده شد و جای خود را به خلافت داد.

مسئول عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی گفت: ائمه اطهار (ع) هیچ‌وقت پای حکومت‌های ظالم را امضا نکردند و آن را مشروع نداستند.

حجت‌الاسلام ادیانی افزود: این مبارزه مستمر به عنوان پشتوانه بزرگ به امام خمینی (ره) رسید.

دو دیدار مهم در فرانسه

وی یادآور شد: محمد هاشمی رئیس اسبق صداوسیما نقل کرد زمانی که امام خمینی (ره) در فرانسه بودند، دو دیدار مهم رخ داد؛ یکی دیدار بازرگان و شریعتمداری و دیگری دیدار نمایندگان رؤسای جمهور وقت آمریکا و فرانسه با امام خمینی (ره) بود.

مسئول عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی گفت: بازرگان در دیدار با امام خمینی (ره) پیشنهاد داد، امام، شورای سلطنت را بپذیرند اما امام نپذیرفت و آن شب، بر ایشان سخت گذشت و گریه کردند.

حجت‌الاسلام ادیانی افزود: بازرگان به لندن رفت و دوباره به فرانسه بازگشت که امام فرمودند حرف‌هایت را زدی؛ آیا سخن جدیدی داری؟

وی اظهار کرد: در دیدار رؤسای جمهور وقت آمریکا و فرانسه با امام خمینی (ره)، نماینده آمریکا با لحن تهدیدآمیز گفت امام به ایران نروند؛ امام نیز با نماینده کارتر تهدیدگونه برخورد کردند؛ زمانی‌که نماینده آمریکا این تهدید امام را دید، از راه مهربانی وارد شد و گفت به کاخ ما بیایید که امام فرمودند نیازی نیست.

مسئول عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی گفت: در مقابل خواسته دو کشور مستکبر، امام همان شب بعد از دیدار اعلام کردند ما روز جمعه به ایران می‌رویم.

حجت‌الاسلام ادیانی با بیان این‌که امام خمینی (ره)، نه بزرگ به نظام فاسد پهلوی و نه بزرگ به استکبار بود افزود: امام انگیزه‌ای جز تحقق اهداف اسلام و آرمان‌های اسلامی نداشتند.

وی یادآور شد: امام در زمان سکونت در فرانسه با هیچ‌یک از اعضای سلطنت دیدار نکردند یعنی دستگاه پهلوی را نامشروع و غیرقانونی می‌دانستند.

یکی از خطوط قطعی مکتب امام، استقلال کشور ایران بود

مسئول عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی با بیان این‌که یکی از خطوط قطعی مکتب امام، استقلال کشور ایران بود گفت: برخی امروز می‌گویند استقلال منافع کشور را به خطر می‌اندازد! چطور آزادی فردی محترم است اما آزادی یک ملت محترم نیست؟!

حجت‌الاسلام ادیانی با بیان این‌که امام به درستی فهمیدند شاه دست‌نشانده است افزود: انقلاب‌هایی که منبع اصلی را نشانه نگرفتند، به شکست رسیدند.

وی اظهار کرد: مردم ایران از روز اول همراه با نفی نظام طاغوت، استکبار را نیز نفی می‌کردند.

انتهای پیام /