محسن هاشمی
محسن هاشمی
تهران - ایرنا - نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در سخنانی در صحن شورای شهر بر ضرورت استفاده از ظرفیت فضای مجازی در بزرگداشت روز تهران تاکید کرد.
اعضای شورای اسلامی شهر تهران با یک فوریت طرح «رسیدگی به پروندههای باغات در مناطق شهرداری تهران» مخالفت کردند.
بازرس کل امور وزارت کشور و شهرداریهای سازمان بازرسی کل کشور با ارائه توضیحاتی، اعلام جرم این سازمان علیه محسن هاشمی در خصوص انعقاد قرارداد عمرانی با قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء را تکذیب کرد.
تهران - ایرنا - بازرسکل امور وزارت کشور و شهرداریهای سازمان بازرسی کل کشور، به اظهارات اخیر رئیس شورایاسلامی شهر تهران درباره پرونده خط 7 مترو تهران پاسخ داد.
بازرس امور شهرداریهای سازمان بازرسی کل کشور به اظهارات اخیر رئیس شورای شهر تهران درباره پرونده خط 7 مترو واکنش نشان داد.
بازرس کل امور وزارت کشور و شهرداری های سازمان بازرسی کل کشور توضیحاتی در رابطه با پروژه احداث خط 7 مترو تهران ارائه داد.
سازمان بازرسی کل کشور به اظهارات اخیر رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره پرونده خط 7 مترو تهران واکنش نشان داد.
نایب رئیس شورای شهر تهران از حذف تصویر دختران در کتب درسی گلایه کرد و خواهان تشکیل کارگروهی در دولت برای بررسی این اتفاق شد.
محسن هاشمی در پیامی رحلت حضرت آیت الله صانعی را تسلیت گفت.
تهران - ایرنا - جمعی از شخصیتها، احزاب و مقامات سیاسی کشور درگذشت آیتالله یوسف صانعی از مراجع تقلید را تسلیت گفتند.
رییس شورای شهر تهران در پیامی درگذشت آیت الله صانعی را تسلیت گفت.
به نظر میرسد چند غیبت محمدجواد ظریف در جلسات دولت و مجلس با نام انتخابات ریاست جمهوری گره خورده است.
این روزها موضوع محدودیت های ارتفاعی در محله میراثی جماران به سرخط رسانه های شهری تبدیل شده، محله قدیمی در منطقه یک که به دلیل ثبت میراثی اش از ساخت و ساز برج ها در امان مانده و محلی بکر میان برج های سربه فلک کشیده شمال تهران است. هرچند که مدتی است سعی دارند تا بافت روستایی این محله میراثی را تغییر دهند اما باید دید در این آزمون سخت، مدیران چه عملکردی خواهند داشت.
شهردار تهران در نامهای به دفتر مقام معظم رهبری درخواست کرد که منابع مالی خرید اتوبوس و واگن مترو از محل بازگشت منابع صندوق توسعه ملی پرداخت شود.