محصولات با کیفیت روستایی و اشتغال خانگی، گواهی استاندارد میگیرند
رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: در حمایت از تولید، محصولات با کیفیت روستایی و اشتغال خانگی، گواهی استاندارد میگیرند.
نیره سادات پیروز بخت عصرگاه امروز 12 دی ماه در آئین تجلیل از واحدهای تولیدی نمونه استاندارد استان قم، در مرکز همایشهای بین المللی شهرداری قم عنوان کرد: هدف اصلی این سازمان مدیریت استاندارد در حوزه های زیست محیطی، افزایش کیفیت، انرژی و ایمنی محصولات است.
رئیس سازمان ملی استاندارد بیان کرد: این سازمان برآن است که با پرهیز از برخورد قضایی و نگاه پلیسی به واحدهای تولیدی، با ارائه مشاوره های کاربردی ظرفیت هر یک از این واحدها را برای افزایش کیفیت محصولات تولیدی به کار بگیرد.
وی تصریح کرد: همچنین در حمایت از تولید و رشد اقتصادی، محصولات با کیفیت روستایی و اشتغال خانگی، گواهی استاندارد میگیرند، ضمن اینکه در حمایت از رونق تولید نیز تعامل و همکاری خوبی در مسائل مربوط به ایمنی و سلامت واحدهای تولیدی شکل گرفته است.
پیروز بخت خاطرنشان کرد: به تازگی شاهد رفع تعلیق ایران در مجمع بین المللی اندازه شناسی بودیم و با عضویت ایران در این مجمع که تا سال 2022 تداوم دارد، حضوری پررنگ و موثر در بازارهای جهانی و صادرات محصولات پیدا میکنیم.
وی بیان کرد: با توجه به رویکرد سازمان ملی استاندارد، خوشبختانه همگام با پیشرفت های بینالمللی و تغییرات جدی در داخل کشور در زمینه تولید، لطمهای جدی از تحریم های همه جانبه متحمل نشدهایم.
رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: در طول ده سال گذشته نیز اصلاحات متعددی بر روی قوانین از سوی مجلس شورای اسلامی اتخاذ شده است که در پیشبرد اهداف موثر است.
وی عنوان کرد: حرکت به سمت شیوههای نوین در استاندارد و بازنگری بر قوانین، بخش زیادی از مشکلات را رفع میکند، و با اهتمام ویژه به روزترین معیارهای استاندارد در قوانین جدید پیرامون توسعه نظام استاندارد عملیاتی میشود.
پیروز بخت تصریح کرد: رعایت شاخصها و معیارها موجب شده است جایگاه رعایت استاندارد ایران در سال 98 از 36 به 22 ارتقاء پیدا کند و امروز معیارهای استاندارد ملی ایران در بیش از 70 کشور دارای مقبولیت است.
وی در مورد کیک های حاوی قرص نیز توضیح داد: این مساله، توطئهای برای ایجاد اخلال در نظام تولید و صادرات بود، پس از پیدا شدن قرص، بازرسیهای گستردهای شکل گرفت و بیش از 4 هزار نمونه گیری از برخی از کیکها انجام شد.
رئیس سازمان ملی استاندارد درباره طرح طاها خاطرنشان کرد: این طرح، اقدامی مهم برای صیانت از حقوق مصرف کننده و ترویج استاندارد است که با اندازه گیری از اوزان و ترازوهای سطح بازار اتفاق میافتد، در این باره در سال جاری بیش از 400 هزار بازرسی و 5 هزار نمونه گیری ثبت شد.
وی با اشاره به ترویج برند حلال نیز بیان کرد: در تحقق این امر شورای فقهی کالای حلال در قم تشکیل شد و ما در تلاشیم به یکی از کشورهای محور در ترویج و تولید کالا و محصولات حلال در جهان مطرح شویم.
انتهای پیام /