دوشنبه 16 شهریور 1405

محل استقرار اتحادیه دانش‌آموزان مهریز پیگیری می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
محل استقرار اتحادیه دانش‌آموزان مهریز پیگیری می‌شود

یزد - ایرنا - فرماندار مهریز گفت: اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان جزو تشکل‌های اولیه انقلاب اسلامی است که با وجود حدود 40 سال راه‌اندازی در این شهرستان هنوز مکان مستقلی ندارد و تامین فضای لازم با همکاری خیران امکان پذیر است.

به گزارش ایرنا، رضا زارع زاده مهریزی روز یکشنبه در جلسه بررسی مسایل و مشکلات انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان شهرستان افزود: وجود فضای مناسب برای استفاده اعضای این تشکل ضروری است و با همکاری خیران برای انجام آن از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنیم.

وی با بیان اینکه اگر موضوع پیگیری شود به نتیجه می‌رسد به کمبودهای بودجه دولتی برای اجرای برخی طرح‌ها اشاره کرد و ادامه داد: باید از نقدینگی بخش‌خصوصی و خیران برای خرید یا ساخت و سازهای فرهنگی و آموزشی استفاده کرد.

همچنین معاون فرهنگی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان یزد گفت: یکی از اساسی‌ترین نیازهای این تشکل در مهریز با سابقه 40 ساله فعالیت، نداشتن یک مکان مستقل ملکی است که نیازبه پیگیری و اقدام لازم از سوی مسوولان امر دارد.

حجت‌الاسلام سید یحیی نجم‌الهدی افزود: وجود مکان مناسب و حمایت مادی و معنوی مسوولان نقش مهمی در ارتقای برنامه‌ها و گسترش فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی در مدارس و بین دانش‌آموزان دارد.

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان از جمله مجموعه‌های فرهنگی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن سال 1357 به فرمان حضرت امام خمینی (ره) تشکیل شد.

پنج هزار دانش‌آموز یزدی عضو انجمن‌های اسلامی مدارس استان هستند.

استان یزد با یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت، حدود 270 دانش آموز دارد که در بیش از 2 هزار و 100 مدرسه در حال تحصیل هستند

مرکز شهرستان 55 هزاری نفر مهریز در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد، این شهرستان حدود 12 هزار نفر جمعیت دارد.

*س_برچسب‌ها_س*