محمدرضا شجریان
محمدرضا شجریان
در هنر ایران، بسیار کم پیشآمده که مردم و جامعه هنری به هنرمندی لقبی بدهند که همگان در سزاوار بودن آن لقب همرأی بوده باشند، به گونه ای که هم آن هنرمند را به لقب هنریاش بشناسند و هم به محض شنیدنِ نام و لقبِ آن، کلاه از سر بردارند.
محمد رضا شجریان در کنار آرامگاه فردوسی در شهر توس به خاک سپرده است.
محمد رضا شجریان در کنار آرامگاه فردوسی در شهر توس به خاک سپرده شده است.
بر روی سنگ مزار استاد شجریان چه نوشته شده است؟
اقتصادنیوز: فخری نیکزاد، گوینده برنامه گلهای رنگارنگ در 82 سالگی از دنیا رفت.
«شیرمحمد اسپندار» نابغه موسیقی سیستان و بلوچستان و «دونلی نواز» شهیر ایرانی برای همیشه نابینا شد.
«ساقه خشک بهار» عنوان یکی از تازهترین آلبومهای منتشر شده در فرآیند عرضه محصولات موسیقایی است که به تازگی در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
این روزها افراد مختلف با اهدافی مشابه یا متفاوت به استفاده از هوش مصنوعی در هنر بهره گرفتهاند که در میان آن دست از کشورهایی که پایبند قانون کپی رایت هستند مشکلات حقوقی را ایجاد کرده است که میگویند در آینده خبر از یک فاجعه اخلاقی میدهد و سبب میشود خلاقیت شخصی در آن نادیده گرفته شود.
نوازندگی تار جلیل شهناز ترکیب مطلوب و مناسبی از تکنیک و شور و حال است. آغاز و پایان هر جمله و بلندی و کوتاهی نغمهها و محل سکوتها و استفاده از سیمهای متفاوت در همان شکلی است که میتواند بهترین تأثیر را بر شنوندگان داشته باشد.
استاد جلیل شهناز نوازندهی چیرهدستی ست که نامش به عنوان برجستهترین نوازندهی تار در تاریخ موسیقی سنتی ایران همواره میدرخشد. نوازندهای تکرار نشدنی که زخمههای بی بدیلش او را به خالق آثاری ارزشمند تبدیل کرده است.
پروژه موسیقایی «سی ساز» در قالب یک رویداد پژوهشی - نمایشگاهی در حوزه موسیقی ایرانی و سازشناسی از روز بیست و نهم اردیبهشت ماه با حضور تعدادی از هنرمندان و پژوهشگران عرصه موسیقی اغاز شد.
سیاوش طهمورث معتقد است که اگر «معرکه در معرکه» را پس از سی سال دوباره روی صحنه تئاتر برده به این خاطر است که ما از نظر اخلاقی، هنری، رفتاری و شخصیتشناسی، حرکت رو به جلو نداشتیم.
به مناسبت نهمین سالگرد درگذشت محمد رضا لطفی، تصویری از محمدرضا شجریان و محمدرضا لطفی، در جشن هنر توس و در سال 1355 منتشر شد.
اطلاعات آنلاین نوشت: به مناسبت نهمین سالگرد محمد رضا لطفی، تصویری از محمدرضا شجریان و محمدرضا لطفی، در جشن هنر توس و در سال 1355 منتشر شد.