محمدرضا پهلوی
محمدرضا پهلوی
مرور کوتاهی بر خاطرات دوران پهلوی میتواند بخشی از دلایل حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن را تشریح کند.
شبکه تروریستی اینترنشنال در گزارشی به نقل از عوامل ارتش رژیم صهیونیستی، اقدام به افشاگری درباره روابط مالی ایران با نیروهای مقاومت فلسطین کرد. افشاگری که جالب توجه است.
اقتصادنیوز: هممیهن باجواد خادم، وزیر مسکن و شهرسازی دولت شاپور بختیار گفتوگویی انجام داده است.
یکی از مناسبتهایی که هر ساله آثار نمایشی بامحتوا و مضمون خاصی را راهی آنتن سیمای ملی میکند، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران است.
نشست علمی تخصصی «یاوران خاموش: ارتش و پیروزی انقلاب اسلامی ایران» همزمان با ایام دهه فجر انقلاب اسلامی با شرح خاطراتی از دوران پیروزی انقلاب اسلامی ایران و به همت معاونت پژوهش و منابع دیجیتال سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برگزار شد.
طبق روایت کمالی هروقت ثابتی به کمیته میآمد، عضدی داخل حیاط شده و با صدای بلند فریاد میکشید «مگر بازجوها مردهاند که صدایشان در نمیآید؟ داد بزنید! فحاشی کنید! آقا خوشش میآید.»
حسین فردوست در خاطرات خود گفته است: «رفتار ارنست پرون با محمدرضا بیپروا و بسیار زننده شده بود. گاه با همین صراحت به محمدرضا میگفت که ارزش نداری من با تو صحبت کنم.»
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شبکه تهران؛ در این دو قسمت از برنامه که پنجشبه و جمعه (19 و 20 بهمن) از شبکه تهران روانه آنتن میشود، مجید تفرشی تاریخنگار و مورخ با توجه به اسناد به دست آمده و محرمانه، به خاطرات دوره سفارت پارسونز آخرین سفیر انگلیس در سالهای منتهی به وقوع انقلاب اسلامی ایران میپردازد. ملاقاتهایی که نه در خاطرات محمدرضا پهلوی و نه در کتاب...
امیر سرتیپ مصطفی توتیایی در سال 1353 در گارد جاویدان ارتش شاهنشاهی ایران مشغول به کار شد و تا زمان پیروزی انقلاب در گارد جاویدان به کار خود ادامه داد.
امام خمینی هنگام تنفیذ حکم نخستوزیر مهندس بازرگان که در مقابل دوربین خبرگزاریها و تلویزیونهای خارجی و داخلی انجام شد، تاکید کردند: «انجام رفراندوم به منظور تغییر نظام سیاسی کشور به جمهوری اسلامی، تشکیل مجلس مؤسسان برای تصویب قانون اساسی و برگزاری انتخابات نمایندگان مجلس.»
یکی از مهمترین مطالب آیندگان در روز 18 بهمن، ترجمه مصاحبه نورالدین کیانوری با نیوزویک است. کیانوری، به تازگی به عنوان دبیرکل جدید حزب توده انتخاب شده و به نیوزویک گفته بود: «پشتیبانی ما از آیتالله خمینی، یک تاکتیک موقتی نیست.»
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، انقلابیون در سال 1979 تصور میکردند که آمریکا دست به هر کاری میزند تا کنترل و نفوذ سابق خود را بر یکی از ستونهای امنیت خاورمیانه یعنی ایران تثبیت کند. آنها رفت و آمد دیپلماتهای آمریکایی به سفارت در حکومت پهلوی در آستانه به پیروزی رسیدن انقلاب را نشانهای برای این نیت آمریکاییها میدانستند. همچنین تلاشهای آنها برای ایجاد ارتباط با دولت بازرگان...