محمدرضا پهلوی
محمدرضا پهلوی
فرادیدنوشت: ناصرالدین شاه به قتل رسید، مظفرالدینشاه در مقابل خیزش مشروطهخواهان ناچار به امضای فرمان مشروطیت شد و بعد او نیز دیگر هیچ پادشاهی دوران سلطنتش را در ایران به پایان نبرد. انگار نظام سلطنتی در ایران دههها قبل از فروپاشی کامل به بنبست رسیده بود.
روز 25 شهریورصوتی از سرکرده کوموله منتشر شد که میگوید: «جمهوری اسلامی از مخالفانش عاقلتر بود.» «مسعود بهنود» عضو BBC نیز در یک صوتی خصوصی، فهم رضا پهلوی را به اندازه گاو میداند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اعتراضات و اغتشاشات مهرماه 1401 بهار اپوزیسیون بود؛ اپوزیسیونی که تلاش داشت با موج سازی و موج سواری ورق را به نفع خود برگرداند، اما شرایط این بار هم مثل همیشه آنگونه که آنها فکر میکردند پیش نرفت. اپوزیسیونی متشکل از سلطنت طلبان، تجزیه طلبان، گروههایی باسابقه تروریستی علیه هم وطنان (منافقین)، جمهوری خواهان و دسته جدیدی به نام اپوزیسیون کاسب کار...
یک سال از مرگ غم انگیز مهسا امینی گذشت و علیرغم پرداخت هزینههای زیاد، کشور به توفیقات امید بخش اقتصادی و بینالمللی رسیده و آتش فتنه، مخالفین را به خاکریزهای خودشان برگرداند.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: از من پرسیدند که حسن روحانی خدمت کرده است؟ گفتم بله. گفتند چه خدمتی؟ گفتم فاتحه اصلاحطلبان اعتدالی را خواند! خود این یک خدمت است.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با تشریح آرایش انتخاباتی گروههای سیاسی 6 ماه مانده به انتخابات، در گفتوگویی به مواجهه میرسلیم با مافیای خودرو، بیانیه گام دوم انقلاب، هزینههای موتلفه و خاطرات تاریخی پرداخت.
حمایت امیر عباس هویدا از بهائیان باعث شد بهائیان قدرت زیادی در ایران به دست بیاورند و در این میان او نیز از حمایت موساد بهره کافی برد.
صفایی در اولینبخش عملیات نفوذی به خاک اسرائیل، فرماندهی گروه کوچکی را به عهده گرفت. او در مسابقات رد شدن از روی طناب بین فداییان فلسطینی اول شد و از یاسر عرفات یکسلاح کمری جایزه گرفت.
اقتصادنیوز: نوع مواجهه روسای دانشگاهها پیش وپس از انقلاب با موج اخراج استادان چگونه بوده است.
اقتصادنیوز: هممیهن در گزارشی به بررسی امواج تصفیه استادان دانشگاه در پیش و پس از انقلاب پرداخته است.
موج بعدی تصفیه اساتید از دانشگاهها پس از انقلاب و در پی انقلاب فرهنگی رخ داد. محمد ملکی که از اخراجیهای دانشگاه به دست ساواک بود، به حکم مهندس بازرگان که او نیز جزو 12 استاد امضاکننده نامه معروف علیه کودتا بود که حکم اخراج دریافت کرد، به همراه سه تن دیگر به سرپرستی دانشگاه تهران رسید.
هم میهن نوشت: همه جای خیابان انقلاب را کتاب گرفته است. صدای موسیقی انقلابی فضا را پر میکند و دختر و پسر، کتاب در دست و روبهروی خودروهای عبوری، در پیادهروها و محوطه باز رو به دانشگاه تهران مشغول معرفی کتاب هستند. این بخشی از مستند (تازهنفسها؛ ایران در روزهای پس از انقلاب) است که کیانوش عیاری در سال 58 آن را ساخته است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابطعمومی شبکه کتاب، کتاب «روزبخیر آقای نویسنده» اینکتاب با عنوان دوم بادسواری بر موجهای خزر، با محوریت خاندان پهلوی و اتفاقاتی است که پیرامون آنها رخ داده است و در این میان به سرنوشت دومین پسر شاه (محمدرضا پهلوی) میپردازد. زحمتکش زنجانی درباره روایتهای کتاب خود، بیان کرد: این کتاب سه روایت اصلی دارد که اصلیترین روایت آن، بررسی...
اشرفالملوک فخرالدوله، دختر مظفرالدین شاه قاجار، خواهر محمدعلی شاه و مادر دکتر علی امینی (نخست وزیر محمدرضا پهلوی)، درسال 1262 در تبریز به دنیا آمد. او در کودکی برای آموختن خواندن و نوشتن و قرائت قرآن به مکتبخانه فرستاده شد و در سال 1276 با همین سواد عروس صدراعظم وقت شد.