محمد مصدق
محمد مصدق
حسین شیخ الاسلام گفت: بعد از تسخیر لانه جاسوسی دستگاههایی از آمریکایی ها به دست ما افتاد و با استفاده از آنها توانستیم برخی تندیهایی که بنیصدر نسبت به دانشجویان داشت را شنود کنیم.
حسین شیخ الاسلام گفت: بعد از تسخیر لانه جاسوسی دستگاههایی از آمریکایی ها به دست ما افتاد و با استفاده از آنها توانستیم برخی تندیهایی که بنیصدر نسبت به دانشجویان داشت را شنود کنیم.
حسین شیخالاسلام گفت: بعد از تسخیر لانه جاسوسی دستگاههایی از آمریکاییها به دست ما افتاد و با استفاده از آنها توانستیم برخی تندیهایی که بنیصدر نسبت به دانشجویان داشت را شنود کنیم.
امروز، هشتمین سالگرد درگذشت دکتر قمرآریان از نخستین استادان زن در دانشگاه های ایران است...
21 و 22 فروردین سالروز محاکمه و اعدام 11 تن از مقامات ارشد رژیم پهلوی در سال 58 است. در بخش اول به عبدالله ریاضی پرداخته ایم که در مجلس همان نقش هویدا در دولت را ایفا میکرد: اجرای اوامر همایونی... او 14 سال رییس مجلس شورای ملی بود مثل هویدا که 13 سال نخست وزیر و 4 روز پس از او تیرباران شد. خلخالی در دادگاه یک دستی زد و بعد نوشت که در فرودگاه لندن او را دیده بود... همچنین به دو رییس...
در جریان آغاز به کار مجلس شانزدهم، آیتالله کاشانی که به لبنان تبعید شده بود در میان استقبال باشکوه مردم به تهران بازگشت و با راهنماییها و سخنرانیهای پرشور آیتالله کاشانی و تلاش جبهه ملی و نمایندگان اقلیت، در مجلس طرح ملی شدن صنعت نفت به تصویب رسید.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فرشید فرحناکیان دکترای حقوق نفت و گاز در یادداشتی به اذعان جان کری به عنوان یک مقام رسمی دولت آمریکا به دخالت این کشور در سقوط دولت دکتر مصدق پرداخته و به این نکته اشاره کرده است که از منظر ذهنیت امپریالیستی (Imperialist Mentality) آمریکایی، از دیپلماسی گاهی برای اعمال سلطه، تهدید و هراساندن (بخوانید چماق) و گاهی برای تشویق (بخوانید هویج) طرف ضعیفتر...
مجلس چهاردهم اولین انتخابات مردم ایران بعد از سقوط دیکتاتوری رضاخان بود. در این دوره با به وجود آمدن فضای باز سیاسی همه میتوانستند در انتخابات شرکت نمایند و آزادانه به تبلیغات بپردازند. این مجلس زمانی آغاز به کار کرد که دو سال و نیم از جنگ جهانی دوم گذشته بود و کشور هم چنان تحت اشغال قوای متفقین بود.
خود را «فیلسوف عملی زندگی تودهها» میدانست، اما بیش از هرچیز یک «آرمانگرا» بود. آرمانگرایی که در بروز خود حقیقی و باورهای درونیاش، هیچ حد و مرزی نمیشناخت.
41 سالگی رای 98 درصدی مردم به «جمهوری اسلامی» فرصت مغتنمی است تا این رویداد تاریخی را بار دیگر مرور کنیم.
سمنان - ایرنا - 41 سال از رای 98.2 درصدی مردم ایران در همهپرسی 12 فروردین به نام «جمهوری اسلامی» میگذرد، آرمانی که در دل ملت همیشهدرصحنه ایران همچنان زنده است و همه برای تحقق صد درصدی منویات امام راحل و رهبر انقلاب در مسیر سرافرازی «جمهوری اسلامی» از حرکت نمیایستند.
تهران - ایرنا - یک سال و یک ماه از تغییر رئیس قوه قضائیه می گذرد و در پی آن جابه جایی های مدیریتی بسیاری در سطح عالی و میانی مدیران و صاحب منصبان در قوه قضائیه انجام شده است.
موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی دومین روز فروردین ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
یادداشتی به بهانه 29 اسفند و در آستانه هفتادمین سال ملی شدن صنعت نفت ایران و با طرح این پرسش: «بدون نفت، افغانستان می شدیم یا ترکیه؟»