چهارشنبه 28 مرداد 1405

مدودف: سال 2024 سال شکست «نئوفاشیسم» است

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
مدودف: سال 2024 سال شکست «نئوفاشیسم» است

معاون شورای امنیت روسیه در آستانه سال نو میلادی اعلام کرد: هدف اصلی روسیه در 2024 شکست دادن کامل نئوفاشیسم است.

دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت ملی روسیه امروز - یکشنبه - در کانال تلگرامی خود نوشت: در حال حاضر مردم روسیه یک هدف مهم دارند و آن هم این است که سال 2024 را به سال شکست نئوفاشسیم بدل کنند؛ امری که دشمنان روسیه با وجود پیروزی پدران و پدر بزرگان ما (در جنگ جهانی)، سعی در احیای آن دارند.

به گزارش خبرگزاری تاس، مدودف در پیام خود از سربازان ارتش روسیه تشکر کرد و گفت که قلب و افکار مردم روسیه با کسانی است که «در خطوط مقدم در کنار برادران مسلح خود ایستاده‌اند».

معاون شورای امنیت روسیه در ادامه نوشت: توسعه پایدار و باثبات روسیه و رفاه نسل‌های آینده در دستان ماست. ما مسئول سرنوشت سرزمین مادری بزرگ، قوی و شکوفای خود هستیم. ما از سنت‌های تاریخی خود حفاظت کرده و آن‌ها را زنده نگه خواهیم داشت. به پیش می‌رویم و با از خودگذشتگی برای روسیه‌ای بهتر می‌کوشیم.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.