دوشنبه 2 شهریور 1405

مدیریت چندگانه در ارائه بسته‌های حمایتی به اقشار آسیب پذیر وجود دارد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
مدیریت چندگانه در ارائه بسته‌های حمایتی به اقشار آسیب پذیر وجود دارد

نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در ارائه خدمات و بسته‌های حمایتی به اقشار آسیب پذیر و نیازمند در شرایط خاص پیش آمده در کشور به دنبال شیوع ویروس کرونا، شاهد مدیریت چند گانه هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس، علی ساری نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از نحوه توزیع بسته‌های حمایتی و خدماتی در شرایط فعلی در کشور گفت: ما در ارائه خدمات و بسته‌های حمایتی به اقشار آسیب پذیر و نیازمند در شرایط خاص پیش آمده در کشور به دنبال شیوع ویروس کرونا، شاهد مدیریت چند گانه هستیم.

وی افزود: متاسفانه مدیریت واحد و منسجم در ارائه خدمات به اقشار نیازمند در کشور وجود ندارد و هر مدیری برای خود تصمیم می‌گیرد و همین مسئله باعث شده تا با وجود ارائه خدمات و بسته‌های حمایتی جامعه هدف هنوز هم ناراضی باشند و کمک‌ها به درستی به دست آنها نرسیده باشد.

نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: در بحث مقابله با گرانفروشان و عاملین جهش قیمت کالا در کشور هم وضع به همین است و فقدان مدیریت منسجم و صحیح در مقابله با گرانفروشان باعث شده تا اگر هم کاری انجام می‌شود، بی‌ثمر باشد.

ساری خاطرنشان کرد: تعداد قابل توجهی از شهروندان ما روزمزد هستند و هر آنچه که در طول روز کار می‌کنند شب سر سفره‌شان می‌آورند و سایه سنگین آن بر اقتصاد کشور باعث شده تا این قشر از جامعه امروز با مشکلات جدی مواجه شوند و حتی در تامین نان شب‌شان هم به مشکل بخورند.

وی در پایان گفت:‌دولت باید با شناسایی دقیق این اقشار بسته‌های حمایتی ویژه‌ای برای آنها در نظر گیرد و اجازه ندهد بیش از این فشار بر مردم وارد شود.

انتهای پیام / ک