یک‌شنبه 2 شهریور 1404

مذاکرات وین به توافق نزدیک شد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
مذاکرات وین به توافق نزدیک شد

سخنگوی وزارت خارجه آلمان: امیدواریم مذاکرات وین به سرعت کامل شود و به نتیجه نهایی برسیم.

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از ایرنا، کریستوفر برگر سخنگوی وزارت خارجه آلمان گفت: کار بر روی تهیه پیش نویس متن نهایی توافق هسته ای ایران تکمیل شده و ما امیدواریم این مذاکرات به سرعت کامل شده و به نتیجه برسد.

آسوشیتدپرس گزارش داد، این دیپلمات آلمانی گفت اکنون لازم است که تصمیم گیری های سیاسی در پایتخت کشورهای طرف مذاکره اتخاذ شود.

آسوشیتدپرس در گزارشی تحت عنوان «دیپلمات ها می گویند به توافق هسته ای نزدیک شده ایم» نوشت: ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز روز چهارشنبه گفت ما به توافق احتمالی نزدیک هستیم اما هنوز به این مقطع نرسیده ایم.

این گزارش افزود: با ادامه یافتن جنگ در اوکراین، دیپلمات‌هایی که تلاش می‌کنند توافق هسته‌ای 2015 ایران را نجات دهند، علی‌رغم این که توجهات به درگیری اوکراین جلب شده است به مذاکرات ادامه داده‌اند. اکنون به نظر می رسد که آنها در آستانه توافق هستند.

بر اساس این گزارش، پس از 11 ماه گفتگوهای متوالی در وین، مقام های آمریکایی و دیگران می گویند که تنها تعداد بسیار کمی از مسائل باقی مانده است که باید حل شود. در همین حال، به نظر می‌رسد روسیه از تهدیدی مبنی بر شکستن توافق بر سر تحریم‌های مرتبط با اوکراین که چشم‌انداز یک توافق سریع را ضعیف کرده بود، عقب‌نشینی کرده است.

همچنین بخوانید