شنبه 1 آذر 1404

مردم در رزمایش کمک مومنانه پای مکتب امام علی (ع) و امام حسن (ع) نشستند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
مردم در رزمایش کمک مومنانه پای مکتب امام علی (ع) و امام حسن (ع) نشستند

اسلامی، نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان گفت: مردم استان قزوین برای قرارگیری در مکتب حضرت علی (ع) و امام حسن مجتبی (ع) پای کار رزمایش مومنانه آمدند و برای انجام این کار تمام توان خود را بکار گرفتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت الله علی اسلامی در گفت‌وگو با صبح‌قزوین؛ درباره‌ی اجرای رزمایش کمک مومنانه اظهار کرد: دفتر نماینده‌ی مجلس خبرگان رهبری در استان، سالانه سبد کالای غذایی ماه مبارک رمضان را در روز ولادت باسعادت امام حسن مجتبی (ع) بین نیازمندان توزیع می‌کند.

وی افزود: در سال جاری با توجه به شرایط موجود و وضعیت نامتعارف اقتصادی، در راستای تهیه سبد غذایی نیازمندان قدم‌های محکم‌تری برداشتیم.

نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان اذعان کرد: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص مواسات و کمک مومنانه، مردم سراسر کشور با روحیه‌ی قوی خود برای خدمت به مستضعفین پای کار آمدند تا به نوبه‌ی خود یک جهش و حرکت مضاعفی را رقم بزنند.

وی گفت: دفتر نماینده‌ی مجلس خبرگان رهبری در راستای رزمایش مومنانه و کم شدن فشارهای اقتصادی گام‌های موثری برداشت و از شروع ماه مبارک رمضان بیش از صدها بسته‌ی معیشتی حاوی 12 قلم کالای اساسی و مواد شوینده را بین نیازمندان توزیع کرد که البته تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی هم‌چنان ادامه دارد.

این مقام مسئول ابراز کرد: در کنار تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی از دفتر نمایندگی مجلس خبرگان و دستگاه‌های مرتبط با این دفتر، خدمات فرهنگی و معنوی در قالب توجیهات و مسائل به فراخور شرایط موجود ارائه شد.

وی بیان کرد: همچنین به صورت مداوم برای برنامه‌ریزی و اجرای طرح رزمایش کمک مومنانه با تمام توان تلاش می‌شود.

نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری در پایان تصریح کرد: مردم استان قزوین برای قرارگیری در مکتب حضرت علی (ع) و امام حسن مجتبی (ع) پای کار رزمایش مومنانه آمدند و برای انجام این کار تمام توان خود را بکار گرفتند تا توشه‌ی دنیا و آخرت خود را فراهم کنند.

انتهای پیام /