چهارشنبه 26 شهریور 1404

مردم طی 10 روز 440 میلیون تومان به بهزیستی فارس کمک کردند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مردم طی 10 روز 440 میلیون تومان به بهزیستی فارس کمک کردند

شیراز - ایرنا - مدیرکل بهزیستی فارس اعلام کرد: مردم نیک اندیش 440 میلیون تومان از عید قربان تا غدیر به این اداره کل اهدا کردند.

به گزارش ایرنا، محمدصادق کشفی‌نژاد دوشنبه 20مردادماه در نشستی خبری با اعلام این خبر افزود: طی روزهای گذشته 40 میلیون تومان کمک نقدی و 400 میلیون تومان کمک غیر نقدی در مناسبت‌های مذهبی در اختیار بهزیستی قرار گرفته است.

وی با اشاره به آغاز مرحله دوم رزمایش نهضت ایران همدل ابراز داشت: مرحله دوم پویش همدلانه از عید غدیر تا پایان ماه صفر با شعار "کرامت علوی، شور حسینی" در سراسر کشور از جمله استان فارس اجرایی خواهد شد.

مدیرکل بهزیستی فارس اظهار کرد: این پویش با همکاری هفت دستگاه از جمله ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد مستضعفان، وزارت ارتباطات و اطلاعات، صدا و سیما، کمیته امداد، سازمان بسیج و سازمان بهزیستی در حال برگزاری است.

کشفی‌نژاد بیان داشت: این پویش امکانی برای جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیر نقدی فراهم کرده است تا در خدمت گروه‌های هدف و مددجویان باشیم. این کمک‌ها شامل اقلام و بسته‌های معیشتی، نذرهای هیات های مذهبی و خیرین، اقلام کمک‌آموزشی، نوشت‌افزار برای دانش آموزان و دانشجویان و اقلام بهداشتی مورد نیاز دانشجویان و دانش آموزان است.

مدیرکل بهزیستی فارس با بیان اینکه در این حوزه ادارات بهزیستی سراسر استان فارس کمک‌های غیرنقدی را جمع آوری خواهند کرد، گفت: آمادگی داریم کمک‌ها را به صورت بسته بندی بین جامعه هدف با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی توزیع کنیم.

وی فارس را از استان های پرچمدار اهدای کمک‌های مومنانه خواند و ابراز امیدواری کرد همچون دوره پیشین پویش ایران همدل که در آن 16 میلیارد تومان کمک نقدی جمع آوری شد، در این مرحله نیز بتوان رقمی شایان توجه جمع‌آوری کرد.

به گفته کشفی‌نژاد مددجویان این سازمان براساس نیازسنجی‌های صورت‌گرفته و به سه دهک آخر که بضاعت‌سنجی شده‌اند، تعلق خواهد گرفت و بدین‌ترتیب 6هزار نفری که دچار معلولیت شدید یا دارای ضایعه نخاعی هستند، در اولویت دریافت کمک‌ها قرار دارند.

او با اشاره به اینکه این ظرفیت وجود دارد که خیرین براساس نیت خود از امکانی که سازمان بهزیستی برای ارائه خدمت فراهم کرده است، استفاده کنند، اظهار کرد: با ایجاد تمرکز، شرایط مددجویان را استاندارد کردیم و براساس آن جمعیت را غربال و شماره حساب و اطلاعات مددجو را در بانک اطلاعاتی ثبت کردیم و امروز مددجو مساعدت‌های مالی را در قالب ساختار کشوری دریافت می‌کند.

کشفی‌نژاد عنوان کرد: شماره کارت سازمان بهزیستی کشور به شماره 6367957070707075 و کد دستوری#9733* آماده دریافت کمک‌های مردمی است.

*س_برچسب‌ها_س*