مرکز اسناد انقلاب اسلامی
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با واکسیناسیون هنرمندان به دنبال عادیسازی انجام فعالیتهای فرهنگی و هنری هستیم.
محمدباقر خرمشاد، معاون جدید سیاسی وزارت کشور؛ عضو هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی با مرتبه استاد تمام است.
ایسنا نوشت: وزیر کشور با صدور حکمی، محمدباقر خرمشاد را به عنوان معاون سیاسی وزارت کشور منصوب کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت کشور، احمد وحیدی وزیر کشور در این نشست، عرف را از دوستان قدیم و عزیز و شخصیتی اندیشمند و فرهیخته از نظر علمی و عملی توصیف کرد و از مجموعه تلاشهای وی در دوره تصدی معاونت سیاسی وزارت کشور از جمله برگزاری دو دوره انتخابات سراسری تقدیر کرد. وزیر کشور ابراز امیدواری کرد ان شاءا... از توان علمی و تجربه عملی عرف در بخشهای دیگر استفاده...
در جلسه شورای معاونین وزارت کشور با حضور وحیدی وزیر کشور، ضمن تکریم جمال عرف، محمدباقر خرمشاد به عنوان معاون جدید سیاسی وزارت کشور معرفی شد.
محمدباقر خرمشاد با حکم وزیر کشور، معاون سیاسی وزارت کشور شد.
وزیر کشور با صدور حکمی، «محمدباقر خرمشا» را به عنوان معاون سیاسی وزارت کشور منصوب کرد.
وزیر کشور با صدور حکمی، «محمدباقر خرمشا» را به عنوان معاون سیاسی وزارت کشور منصوب کرد.
احمد وحیدی وزیر کشور با صدور حکمی، محمدباقر خرمشاد را به عنوان معاون سیاسی وزارت کشور منصوب کرد.
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در جلسه بررسی صلاحیتش در مجلس شورای اسلامی از 14 مورد به عنوان تعهداتش در قبال هنر و هنرمندان نام برد که از جمله آنها میتوان به حل مشکلات معیشتی هنرمندان و چارهاندیشی برای پیشگیری از تولید و توزیع غیرقانونی محصولات فرهنگی و هنری و رعایت حقوق مولف اشاره کرد.
ایسنا نوشت: کمیته مجازات با قرار دادن نام صاحب مفاتیح الجنان در لیست ترور، نوشت: آقای آقا شیخ عباس قمی، پدر سوخته، شنیدم که در منبر از آمریکاییها حرف بد میزنید، اگر شنیده شد که دو مرتبه از اینگونه مزخرفات بگویید و تکذیب نکنید، همین دوشنبه به ضرب گلوله شکمت را مثل سگ پاره پوره خواهیم کرد.
شخصیتی مورد اعتماد که در کنار شورای موقت ریاست جمهوری در فاصله زمانی برکناری اولین رییس جمهور تا انتخاب دومین رییس جمهور کشور به عنوان سرپرست وزارت کشور، زمینه برگزاری انتخابات را به وجود آورد. او کمتر از یک ماه بعد برای دومین بار وارد پروسه انتخابات شد اما این بار با انتخاب شورای موقت ریاست جمهوری، کفیل نخست وزیر و مامور تشکیل کابینه انتقالی شد.
کمیته مجازات با قرار دادن نام صاحب مفاتیح الجنان در لیست ترور، نوشت: آقای آقا شیخ عباس قمی، پدر سوخته، شنیدم که در منبر از آمریکاییها حرف بد میزنید، اگر شنیده شد که دو مرتبه از اینگونه مزخرفات بگویید و تکذیب نکنید، همین دوشنبه به ضرب گلوله شکمت را مثل سگ پاره پوره خواهیم کرد.