مرکز اسناد انقلاب اسلامی
مرکز اسناد انقلاب اسلامی
به مناسبت نخستین سالگرد درگذشت مرحوم روحالله حسینیان کتاب یادنامه او با عنوان «روحانی مجاهد» که توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده با تخفیف 25درصدی به مخاطبان عرضه میشود.
پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی نوشت: روز 8 شهریورماه 1360، مسعود کشمیری عامل نفوذی سازمان مجاهدین خلق (منافقین) با انفجار دفتر نخستوزیری، موجب شهادت شهیدان رجایی و باهنر شد. منافقین دو ماه قبل از این تاریخ نیز، مقر حزب جمهوری اسلامی را منفجر کرده بودند.
جواد منصوری گفت: انتخاب مرحوم آقای حسینیان به ریاست مرکز اسناد طبیعتا با تأیید آقا بود. مرحوم حسینیان هم کاملا از رهبری دفاع میکردند و با ایشان هم نظر بودند؛ حتی اگر هم بهصورت شخصی نظری داشتند این نظر را در کارشان دخالت نمیدادند. او بدون تعارف و مماشات از انقلاب اسلامی دفاع میکرد و هیچ ملاحظه و مماشاتی با جریانهای معارض، سکولار و ضد انقلاب نداشت.
در هفتهای که گذشت، چند نفر از اهالی اندیشه از جمله محمدرضا حکیمی، احمد گلمحمدی و ژان لوک نانسی فیلسوف فرانسوی دار فانی را وداع گفتند.
حجتالاسلام سیدعلی اندرزگو از مبارزان فعال نهضت امام خمینی در 2 شهریور 1357 توسط عوامل ساواک در ماه مبارک رمضان به شهادت رسید.
بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی دولت سیزدهم در مجلس شورای اسلامی از 30 مردادماه آغاز شد و عصر امروز (چهارشنبه، سوم شهریورماه) با رایگیری برای وزیران پیشنهادی به کار خود پایان داد.
محمدمهدی اسماعیلی با 181 رای موافق نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان چهاردهمین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی انتخاب شد.
«محمدمهدی اسماعیلی» توانست با کسب 188 رای موافق، 77 رای مخالف و 28 رای ممنتع از مجلس شورای اسلامی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شود.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی محمد مهدی اسماعیلی را به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت سیزدهم انتخاب کردند.
همزمان با اولین سالگرد درگذشت حجتالاسلام والمسلمین روحالله حسینیان، یادنامهای در پاسداشت مجاهدتهای رئیس فقید مرکز اسناد انقلاب اسلامی با عنوان «روحانی مجاهد» منتشر شد.
همزمان با اولین سالگرد درگذشت حجتالاسلام والمسلمین روحالله حسینیان، یادنامهای در پاسداشت مجاهدتهای رئیس فقید مرکز اسناد انقلاب اسلامی با عنوان «روحانی مجاهد» منتشر شد.
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: سوابق وزیر پیشنهادی ارشاد نشان میدهد که ارتباط چندانی با بدنه وزارت ارشاد ندارد.
بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادس فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجلس بررسی شد؛ موافقان وی به مواردی مانند تسلط به حوزه فرهنگ و احصای درست مشکلات این حوزه اشاره کرده و مخالفان نیز برنامهها و سوابق را بررسی کردند.
وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد در جلسه دفاع از خود در جمع نمایندگان مجلس گفت: ما نه رویکرد انفعالی دولت را قبول داریم نه تصدیگریاش را. بلکه قائل به استفاده از ظرفیت انجمنهای علمی هستیم.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی به بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداختند که در این جلسه حجت الاسلام مجید نصیرایی، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از موافقت این کمیسیون با وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد.