مسئله محوری و روحیه تحول از الزامات دانشجوی بسیجی است
در نشست فرماندهان نواحی استانی بسیج دانشجویی کل کشور بر مسئله محوری و روحیه تحول تاکید شد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، نشست فصلی فرماندهان نواحی استانی بسیج دانشجویی کل کشور (عهد) به مدت دو روز برگزار شد.
در این نشست که با هدف همافزایی بین فرماندهان نواحی و استانی بسیج دانشجویی و در راستای تبیین بیشازپیش نهضت مسئله محوری در بسیج دانشجویی برگزار شد، طرح ولایت و تشکیل هستههای مسئله محور حول موضوعات مبتلابه استانها مورد بررسی قرار گرفت.
حجتالاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از میهمانان این نشست در بخشی از سخنان خود بر لزوم نقش تاریخی بسیج تأکید کرد و گفت: اگر بسیج و بهطور خاص بسیج دانشجویی بهطور جامعتر و به تعبیر حضرت امام بخواهم بگویم بسیج طلبه و دانشجو آن نقش و رسالت تاریخیاش را درست ایفا کند یا ما اساسا نیازی به سازمان تبلیغات نداریم و یا اگر نیازی به این سازمان باشد صرفا یک شئون و نقشهایی از جنس پشتیبانی خواهد بود.
5 اولویت مجلس یازدهم از سوی جمعی از دفاتر بسیج دانشجوییوی گفت: انتظاری که امام از بسیج طلبه و دانشجو دارند تبیین اسلام ناب محمدی برای همه اقشار و همه هستههای مقاومتی که در سراسر جهان قرار است تا پرچم پیشبرد مکتب را به دوش بکشند لذا کف توقعاتمان را اینجا قرار بدهیم که یک همافزایی و یک هم کاری بین سازمان تبلیغات و حوزه هنری و متعلقات سازمان تبلیغات با سازمان بسیج دانشجویی وجود داشته باشد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بابیان اینکه تربیت نیروی کیفی از اولویتهای این سازمان است، گفت: یکی از تمهیداتی که در سند تحولی سازمان تبلیغات پیگیری کرده و میکنیم تربیت و ساخت نیروی کیفی برای انقلاب عزیز اسلامی است و یکی از خواسته اصلی رهبری از شما عزیزان تحول است.
حجتالاسلام قمی با ابراز اینکه از جلوههای اصلی تحول، تحول در اخلاق است، گفت: رهبری بر این موضوع تأکید دارند که اول جلوه تحول، جلوهی تحولات اخلاقی و معنوی است و همهمان قبول داریم که نیرویهای اصلی و کیفی انقلاب باید از برترین تحولات اخلاقی و معنوی برخوردار باشند.
قمی به مسئله محوری بودن و داشتن روحیه تحولی تأکید کرد و مطالبه رهبری را از دانشجویان بسیجی تزکیه نفس و تحول در امر دانست.
سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه نیز در بخشی از سخنان خود در نشست فصلی فرماندهان نواحی استانی بسیج دانشجویی، گفت: مشکلاتی که در کشور و جامعه ما وجود دارد و ما با آن دست به گریبان هستیم ناشی از ضعفهای ما از بهره بردن معارف دینی است چرا که دین اسلام دینی کامل و جامع است که در آن برای همه موضوعات دستور العمل وجود دارد.
سردار فدوی ادامه داد: از شاخصهای زندگی حزب اللهی باید ایمان، باور به خداوند متعال و نشاط در کار کردن باشد که این موضوع نیز در سیره و سخنرانی های مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید شده چرا که پاسدار بودن شغل نیست بلکه یک تکلیف است.
وی افزود: در کشور دو نوع تفکر وجود دارد؛ یکی معتقد است ابتدا باید الزامات و ابزارهای فعالیت وجود داشته باشد تا کاری انجام شود و تفکر دوم که به حمدالله در سپاه و در بین نیروهای انقلابی وجود دارد این است که با توکل برخدا و تدابیر لازم کارها را شروع کنیم و سپس به خواست پروردگار الزامات آن فراهم می شود که این تفکر، اساس تفکر پاسداری از انقلاب را تشکیل می دهد.
جانشین فرمانده کل سپاه گفت: ما باید در سپاه پاسداران و بسیج دانشجویی از سنتها و قاعده هایی که خداوند متعال در قرآن مشخص کرده است بهره بگیریم تا بلا شک وعده پیروزی تحقق یابد.
انتهای پیام /