دوشنبه 16 شهریور 1405

مسابقات قرآن فضای خوبی برای تمسک به کلام وحی الهی است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
مسابقات قرآن فضای خوبی برای تمسک به کلام وحی الهی است

تهران - ایرانا - رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه از رئیس‌جمهوری و هیات دولت برای انجام واکسیناسیون عمومی جامعه و فراهم کردن شرایط برگزاری مسابقات قرآن به صورت حضوری تشکر کرد و گفت: مسابقات قرآن برای این است که فضای تبلیغی و ترویجی خوبی برای نسل آگاه و متمسک به قرآن فراهم شود.

به گزارش دوشنبه شب ایرنا از ستاد خبری چهل و چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم، حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی در مراسم افتتاحیه این مسابقات، ضمن قدردانی از اساتید و تشکل‌های قرآنی کشور که به بهانه کرونا فعالیت‌های قرآنی را تعطیل نکردند، افزود: امید است در این سبقت و رقابت سالم همیشه اولین باشیم.

وی با نقل روایتی از امام کاظم (ع) خطاب به هشام گفت، در این روایت آمده است، خداوند تبارک و تعالی مردمان خردمند و فهمیده را در کتاب خود بشارت داده و فرموده است: پس، بندگان مرا بشارت ده. همانان که سخن را می شنوند و بهترین آن را پیروی می کنند. اینان کسانی هستند که خدا هدایتشان کرده و اینان همان خردمندانند. بر اساس این روایت خداوند قرآن را کتاب هدایت می داند.

خاموشی تصریح کرد: همچنین در روایتی دیگر آمده است که (نزل أحسن الحدیث) قرآن بهترین قول است و کسانی که از قرآن تبعیت کنند از بهترین قول تبعیت کرده اند.

وی افزود: از عظمت قرآن همین بس که از نظر مفهومی و رفعت که خداوند فرموده اگر به کوه این سختی قرآن نازل می‌شد هر آینه مشاهده می‌کردید که کوه خاشع می‌شد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: امام کاظم (ع) در جای دیگر می‌فرمایند ای هشام، قرآن کتاب علمی است که انسانهایی که به تفکر قرآنی تمسک می کنند باید عالمانی در رشته خود باشند و اگر اهل علم باشی، اهل تفکر هستی. زیرا در قرآن آمده است که این مثال‌های قرآنی که خداوند مطرح می‌کند، برای کسانی است که اهل علم باشند.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران پرچم قرآن را بلند کرده است یعنی در واقع پرچم علم و عقل را با هم بر افراشته است.

وی افزود: زمانی که فتنه ها مانند شب تار حمله می کنند اگر کسی به قرآن تمسک کند، راه نجات را یافته است. همان طور که حضرت علی (ع) می‌فرماید کسی که به قرآن تمسک کند یعنی به خدا توکل کرده است.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان گفت: با انجام واکسیناسیون فرصت برگزاری مسابقات قرآن در کنار عادی شدن روال زندگی اقتصادی، تحصیلی و علمی فراهم شد و امید است مسیر هموارتر از گذشته طی شود.

*س_برچسب‌ها_س*