دوشنبه 28 مهر 1404

مستندات جنایات صهیونیست‌ها در جنگ 12 روزه به معاونت حقوقی ریاست جمهوری ارائه شده است

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
مستندات جنایات صهیونیست‌ها در جنگ 12 روزه به معاونت حقوقی ریاست جمهوری ارائه شده است

دادستان کل کشور گفت: مستندات جنایات صهیونیست‌ها در تمامی 16 استانِ درگیرِ جنگِ تحمیلی 12 روزه اخذ شده و به معاونت حقوقی ریاست جمهوری ارائه شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - حجت‌الاسلام «موحدی» دادستان کل کشور در نشست امروز شورای عالی قضایی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه پیگیری حقوقی و مستندسازی جنایات رژیم صهیونیستی اظهار کرد: در راستای پیگیری حقوقی و مستندسازی جنایات رژیم صهیونیستی در جنگ تحمیلی 12 روزه، تا هفته گذشته مجموعاً 152 خواهان حقیقی، دادخواست خود را ارائه دادند و 138 شکایت کیفری نیز در دادسرا به ثبت رسیده است.

وی افزود: طبق گزارش معاونت حقوقی سپاه، در حال حاضر 250 شکایت آماده ثبت است؛ همچنین 154 هزار وکالت مردمی علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی اخذ گردیده، 167 خانواده معظم شهدای نیرو‌های مسلح برای اعلام شکایت، وکالت داده‌اند و مقدمات اخذ شکایت 282 خانواده نیز مهیا شده است.

دادستان کل کشور ادامه داد: مستندات جنایات صهیونیست‌ها در تمامی 16 استانِ درگیرِ جنگِ تحمیلی 12 روزه اخذ شده و به معاونت حقوقی ریاست جمهوری ارائه گردیده است؛ در حال حاضر، رفع نقص تعدادی از این گزارشات در حال انجام است.

موحدی همچنین عملکرد مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضاییه در کارشناسی و مستندسازی خسارات وارده ناشی از جنگ تحمیلی 12 روزه را قابل تقدیر دانست و گفت: کارشناسی کلیه اماکن خسارت دیده شخصی و تمامی اماکن خسارت‌دیده حاکمیتی در جنگ تحمیلی 12 روزه، به صورت رایگان توسط مرکز وکلا، کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضاییه انجام شد و به اتمام رسید؛ دو هزار وکیل مرکز وکلا برای پیگیری حقوقی جنایات رژیم صهیونیستی در داخل و خارج از کشور، اعلام آمادگی کردند.

منبع: قوه قضاییه