پنج‌شنبه 5 شهریور 1405

مشاهده علائم بالینی متنوع در مبتلایان به کرونا

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
مشاهده علائم بالینی متنوع در مبتلایان به کرونا

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، در خصوص مشاهده علائم بالینی متنوع در مبتلایان به کرونا هشدار داد.

به گزارش مشرق، علیرضا زالی، افزود: در 24 ساعت گذشته 261 بیمار به عنوان موارد جدید کرونا در بخش‌های عادی بستری شدند که این آمار نسبت به روز قبل 1,5 درصد افزایش داشته است.

وی همچنین از بستری شدن 73 بیمار نیز در بخش ویژه و ترخیص 243 بیمار از مراکز درمانی استان تهران خبر داد و گفت: سهم بیماران بستری از کسانی که به بخش‌های بهداشتی و درمانی تهران در 24 ساعت گذشته مراجعه کردند، حدود 5 درصد است که تفاوت چشمگیری نسبت به روزهای قبل نداشته است، پیش بینی می‌شود در روزهای تعطیل تعداد مراجعین کاهش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید:

*س_فیلم / آخرین وضعیت کرونا در تهران_س* *س_آمار بستری‌های کرونایی تهران در شبانه روز گذشته_س*

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، اظهار کرد: نکته بسیار مهم تنوع علائم بالینی در مراجعین به بخش‌های بهداشتی و درمانی است، چرا که علاوه بر علائم ثابت سرفه، تنگی نفس، لرز و مشکلات تنفسی، علائم جدیدی از جمله مشکلات گوارشی نیز دیده می‌شود.

وی افزود: همچنین در میان افراد مسن علائمی از قبیل بی حالی، احساس ضعف و خستگی، تغییر خلق و کاهش تمرکز بروز کرده که این موارد به مرور زمان در زمره علائم کرونا قرار گرفته است.

زالی تصریح کرد: همانطور که بارها اعلام شد، بیماری کرونا یک بیماری هزار چهره است و ممکن است با علائم متفاوتی بروز کند. در زمان اپیدمی هر بیمار که به ما مراجعه می‌کند و گمان می‌رود مشکل او با بیماری شایع اپیدمی در تطابق است، باید بررسی‌های لازم صورت گیرد.

منبع: مهر