مشاوران کلانتریهای کردستان بیش از سه هزار پرونده را بررسی کردند
سنندج - ایرنا - معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کردستان گفت: امسال سه هزار و 160 پرونده به مشاوران و مددکاران مستقر در کلانتریهای استان برای هدایت و صلح و سازش ارجاع شده است.
سرهنگ امیرهوشنگ حیدریان روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه 85 درصد از این پروندهها منجر به سازش شده است T اظهار داشت: تجربیات کارشناسان انتظامی نشان میدهد بسیاری از مسائل، مشکلات و آسیبهای اجتماعی موجود در خانواده ها ناشی از عدم آگاهی و فقدان مهارتهای اجتماعی در بین اعضای خانواده است.
وی اضافه کرد: با راه اندازی مراکز مشاوره در نیروی انتظامی گامهای موثری در راستای ارتقای سطح مهارتهای اجتماعی خانواده ها برداشته شد و دفاتر مشاوره و مددکاری کلانتریهای نیز در این راستا راهاندازی شدند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کردستان یادآور شد: حجم زیادی از پرونده های ارجاعی به دفاتر مشاوره و مددکاری کلانتریها عمدتا مسائل و اختلافات خانوادگی هستند که مورد بحث و رسیدگی قرار میگیرند تا با رفع این مشکلات بدون دخالت قضایی و انتظامی گامی در کاهش بروز آسیبهای اجتماعی برداشته شود.
سرهنگ حیدریان افزود: همچنین سامانه 096580 تلفن گویای مرکز مشاوره گامی دیگر در راستای رویکرد هوشمند سازی فعالیتهای پلیس است که با راه اندازی این سامانه شهروندان به صورت شبانه روزی میتوانند از خدمات مشاوره در حوزه های روانشناختی و روانشناسی بهرهمند شوند.
طرح عملیاتی مبارزه با سارقان وسائل نقلیه در کردستان اجرا شد
رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی کردستان نیز از اجرای طرح عملیاتی مبارزه با سارقان وسایل نقلیه در استان و کشف 12 دستگاه وسیله نقلیه سرقتی خبر داد.
سرهنگ عبدالله فاتحی گفت: در راستای مبارزه با سارقان و نا امن کردن محیط برای فعالیت مجرمانه، این طرح به مدت 48 در استان به مرحله اجرا گذاشته شد.
وی هدف از اجرای این طرح را افزایش ضریب امنیتی در استان اعلام کرد و افزود: در اجرای این طرح پنج دستگاه خودرو سرقتی کشف شد.
سرهنگ فاتحی با اشاره به کشف هفت دستگاه موتورسیکلت سرقتی در اجرای این طرح تاکید کرد: با تلاش ماموران در این عملیات پنج سارق دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.
رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی کردستان بر بکارگیری راهکارهای پیشگیری از سرقت وسایل نقلیه توسط شهروندان تاکید کرد.
*س_برچسبها_س*