مشاور تیم مذاکره کننده، اوکراین را تهدید کرد!
مشاور تیم مذاکرهکننده ایران گفت: هر گونه اقدام خصمانه از جانب کییف، پیامدهای بسیار بزرگتری دارد.
ولودیمیر زلنسکی، رییسجمهور اوکراین در اظهاراتی «به ایران درباره حمایت از روسیه هشدار داده و گفت که این کار نتیجه عکس خواهد داشت.
مشاور تیم مذاکرهکننده ایران در صفحه توییترش به اظهارات تهدیدآمیز رییس جمهور اوکراین علیه ایران در زمینه ادعای به کار رفتن پهپادهای ایرانی در جنگ روسیه علیه اوکراین، واکنش نشان داد.
سید محمد مرندی، مشاور تیم مذاکرهکننده ایران در مذاکرات هستهای در صفحه توییترش در واکنش به یک خبر شبکه بیبیسی مبنی بر این که «کییف درباره حمایت از روسیه به ایران هشدار میدهد»، نوشت: اوکراین در صورت هر گونه اقدام خصمانه از جانب کییف، با پیامدهای بسیار بزرگتری مواجه خواهد شد.
پیش از این ولودیمیر زلنسکی، رییسجمهور اوکراین در اظهاراتی «به ایران درباره حمایت از روسیه هشدار داده و گفت که این کار نتیجه عکس خواهد داشت.
منبع: ایلنا هم اکنون دیگران می خوانند-
علی ضیا ممنوع الخروج شد
-
آخرین وضعیت اعتراضات در شاهینشهر به دستگیری «توماج صالحی» | ماجرای حمله به فرمانده انتظامی چه بود؟
-
ماجرای نامه سری وزیر درباره اعمال محدودیتهای شدیدتر اینترنت چیست؟
-
قطع میکروفون نماینده چابهار هنگام صحبت درباره حوادث خونین زاهدان و خاش + فیلم و جزئیات جدید
-
بیانیه تند فدراسیون فوتبال درباره شعار علیه ایران و بازیکنان فوتبال ساحلی!
-
روایت شاهد عینی از عکس جنجالی زن بدون حجاب در تظاهرات
-
تصویر فرد مضروب در فیلم جنجالی و دردناک نازیآباد تهران