مشکل طرح احداث مخزن ذخیره آب شهر یزد با حضور وزیر نیرو بررسی شد
یزد - ایرنا - وزیر نیرو روز جمعه در سفر به استان یزد مسایل و مشکلات طرح احداث مخزن 50 هزار متر مکعبی ذخیره آب شهر یزد را مورد بررسی قرار داد.
به گزارش ایرنا طرح احداث مخزن 50هزار متر مکعبی ذخیره آب یزد در سال 1396 با اعتبار اولیه پیمان 210 میلیارد ریال آغاز شده و اکنون 55 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
در صورت تامین منابع اعتبار نقدی به میزان 600 میلیارد ریال این طرح تا تیرماه سال 1401 به بهره برداری میرسد.
با بهره برداری از این مخزن، حجم ذخیره آب شرب و پایداری تامین آب یزد افزایش یافته و تاب آوری استان در مواقع قطع جریان آب انتقالی به میزان سه ساعت در فصل پر مصرف و 6 ساعت در فصل کم مصرف افزایش می یابد.
به گزارش ایرنا به منظور شتاب بخشیدن به روند احداث این مخزن ذخیره آب با پیگیری انجام شده 660 تن میلگرد مورد نیاز پروژه از محل تبصره 81 و خط اعتباری داخلی تامین و در حال حمل به کارگاه میباشد.
دیدار با خانواده شهدای تفت، ملاقات مردمی و بازدید از اورژانس بیمارستان این شهرستان از دیگر برنامه های علی اکبر محرابیان وزیر نیرو در سفر به استان یزد است.
رییس جمهوری به همراه تعدادی از اعضای هیات دولت روز جمعه در دوازدهمین سفر استانی خود وارد یزد شد.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*