مصلای امام خمینی
مصلای امام خمینی
رئیس جمهور با بیان اینکه کتاب باید به سهولت به دست همه برسد، گفت: با توجه به امکانات کشور و تدابیری که اندیشیده شده، ناشران به زودی خبرهای خوشی در این خصوص خواهند شنید.
رئیسجمهور در ششمین روز برگزاری سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به مصلای امام خمینی (ره) رفت و پای حرفها و ناشران و فعالان حوزه کتاب و نشر نشست.
یکی از اهداف اصلی اغتشاشاتی که پاییز سال گذشته به بهانه فوت مهسا امینی در کشور به راه افتاد، ضمن براندازی جمهوری اسلامی، تجزیه بخشهایی از سرزمین ایران بود.
سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، چهارشنبه 20 اردیبهشت، در مصلای امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد و تا 30 اردیبهشت ماه ادامه دارد.
با فرا رسیدن سالروز شهادت امام صادق (ع) تعدادی از هیأتهای مذهبی، مساجد و بقاع متبرکه سراسر کشور برنامه عزاداری خود را اعلام کردند.
شبکه چهار در چند بخش جداگانه در روز با همکاری شبکه تلویزیونی اینترنتی کتاب سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران را پوشش میدهد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدحسین ظریفیانیگانه اظهار کرد: برای برگزاری نمایشگاه کتاب از شش ماه قبل هماهنگیها صورت میگیرد تا مردم و ناشران از این رویداد فرهنگی بهرهمند شوند. وی ادامه داد: تصور بسیاری بر این است که برای برگزاری نمایشگاه کتاب، فقط یک فضا به وسعت مصلای امام خمینی (ره) هماهنگ میشود و ناشران حضور پیدا میکنند. اما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به عنوان...
ششمین روز از سیوچهارمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب (از 20 تا 30 اردیبهشت 1402) با شعار «آینده خواندنی است» بصورت حضوری در مصلای امام خمینی (ره) و مجازی (ketab.ir) در حال برگزاری است.
ایشان درمورد کتاب «بینوایان» با ترجمه جدید پرسیدند و توضیحاتی را به ایشان ارائه کردم. همچنین کتاب «جهانبینی در ایران پیش از انقلاب» را مورد اشاره قرار دادند و پرسیدند، این کتاب درباره چیست؟
نحوه برگزاری این تورها به این صورت است که ابتدا افرادی که ثبت نام خود را انجام داده باشند در ساعت مقرر، در محل قرار حاضر شده و سپس با کمک کارشناس مربوطه بازدید از غرفههای متعدد نمایشگاه کتاب را آغاز خواهند کرد.