جمعه 9 آذر 1403

«معجزه آبخیزداری»| حمید استیلی خواستار اجرای طرح های آبخیزداری در روستای پدری خود شد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
«معجزه آبخیزداری»| حمید استیلی خواستار اجرای طرح های آبخیزداری در روستای پدری خود شد

حمید استیلی در دیدار با رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور خواستار اجرای طرح های آبخیزداری در روستای پدری خود که استیلی نام دارد شد.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛ حمید استیلی فوتبالیست سابق تیم ملی و باشگاه پرسپولیس که گل بیادماندنی او به آمریکا در جام جهانی هنوز از یادها نرفته است، در دیدار با مسعود منصور رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور خواستار اجرای طرح آبخیزداری در روستای پدری خود که استیلی نام دارد شد.

از همین پرونده بیشتر بخوانید:

«معجزه آبخیزداری»| مقابله با فرونشست زمین در کشور متولی ندارد / ارائه یک پیشنهاد برای مدیریت بحران «معجزه آبخیزداری»| جای خالی آبخیزداری و آبخوانداری در برنامه ریزی تأمین آب شرب شهری و روستایی «معجزه آبخیزداری»| توسعه گردشگری با احیای قنوات با آبخیزداری و آبخوانداری «معجزه آبخیزداری»| پیوند آبخیزداری و گردشگری / در هر استان کشور حداقل یک پارک آبخیز احداث می شود

حمید استیلی در دیدار مسعود منصور گفت: روستای استیلی از توابع شهرستان سراب در استان آذربایجان شرقی چند سالی است با توجه به تغییرات اقلیمی و کاهش بارندگی با خشکسالی مواجه شده و اجرای طرح های آبخیزداری از سوی سازمان جنگل‌ها می‌تواند به کشاورزی و دامداری این روستا کمک اساسی نماید. این بازیکن سابق تیم ملی و باشگاه پرسپولیس که از وی به عنوان خیر آبخیزداری نیز می توان یاد کرد همچنین گفت: کسانی که از منابع طبیعی و آب و خاک این کشور محافظت می‌کنند و در راه حفاظت از آب و خاک جان خودشان را از دست می‌دهند اینها شهید محسوب می‌شوند. رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور نیز پس از شنیدن سخنان حمید استیلی و درخواست او از سازمان برای اجرای طرح های آبخیزداری، گزارشی مختصر از وضعیت منابع طبیعی کشور ارائه کرد و از استیلی به عنوان حامی طرح آبخیزداری نام برد. مسعود منصور همچنین گفت: ورزشکاران محبوب مردم هستند و می‌توانند اهمیت حفاظت از آب و خاک را برای افکار عمومی تبیین کنند تا همگان نسبت به حفظ منابع‌طبیعی کوشا باشند. رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور خطاب به حمید استیلی گفت: 250 میلیون متر مکعب خاک در سال وارد مخازن سدها می‌شود. برای این‌که این مقدار ملموس‌تر باشد باید گفت حجم مخزن سد امیرکبیر (سد کرج) 204 میلیون متر مکعب است، به این مفهوم که ما هر سال یک سد کرج را از دست می‌دهیم. منصور پیشگیری در منابع طبیعی را بهتر از درمان برشمرد و افزود: برای پیشگیری از خسارت سیل، فرسایش خاک و غیره نیازمند اقدامات فرهنگی و اطلاع رسانی هستیم و افراد محبوب و شناخته شده در جامعه می توانند با بیان اهمیت آب و خاک این کشور در جلوگیری از تخریب سرزمین نقش ایفا کنند. رییس سازمان جنگل‌ها در ادامه به اهمیت طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری اشاره کرد و آن را از طرح های محوری و اولویت دار سازمان جنگل ها برشمرد. وی اظهار داشت: خوشبختانه با توجه به کارکردهایی که اقدامات این طرح دارد امروزه به مطالبات عمومی مردم تبدیل شده است. بر اساس این گزارش، پس از دیدار حمید استیلی با دکتر منصور، استیلی از موزه منابع طبیعی این سازمان دیدار و در دفتر موزه یادبود نوشت.